"Εγκλωβισμένος” ο Μελισσανίδης
04/02/2014 14:25
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

"Εγκλωβισμένος” ο Μελισσανίδης

Αυτές οι 100 μέρες έχουν χτυπήσει πολύ άσχημα στον Δημήτρη Μελισσανίδη κι ας έχουν βγει από το στόμα του. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ για να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια το είχε επικαλεστεί και ο Γιάννης Γρανίτσας πριν από περίπου δέκα χρόνια όταν γκρέμισε το ιστορικό γήπεδο με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ο νυν επικεφαλής του συλλόγου έχει βάλει πλέον ένα άλλο στοίχημα όπως προκύπτει από το περιβάλλον του. Να ...περικόψει αυτές τις 100 μέρες και να ξεκινήσουν τα έργα πολύ νωρίτερα από τους τρεις μήνες που ανήγγειλε μετά την επίσκεψή του στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Ωστόσο δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι του κι αυτό είναι κάτι που τον κάνει φειδωλό σε κάθε του δήλωση για το γήπεδο. Γεγονός είναι πάντως ότι έχει κινητοποιήσει όλους τους μηχανισμούς των επιχειρήσεων του αλλά και όλο τον κύκλο των γνωριμιών του για να τα καταφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.