Χοντρό άδειασμα σε Ανδριανό
02/02/2014 23:34
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χοντρό άδειασμα σε Ανδριανό

Πρωτοφανές άδειασμα έφαγε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή

Πρωτοφανές άδειασμα έφαγε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή. Αφορμή η πιθανή υποψηφιότητα ενός ελληνικού γηπέδου (πιθανότατα του ΟΑΚΑ) στον φάκελο των χωρών που θα φιλοξενήσουν το Euro 2020 που θα διεξαχθεί σε πολλές πόλεις της Ευρώπης.

Αν και αρχικά υπήρχε σύμπνοια ΕΠΟ και Πολιτείας να διεκδικήσει με ένα γήπεδο την είσοδό της στη διοργάνωση ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να μην προχωρήσει την υποψηφιότητα αφού θεώρησε ιδιαίτερα υψηλό το κόστος.

Ωστόσο γνωστοποίησε την απόφασή του αυτή χωρίς να ενημερώσει τον υφυπουργό Αθλητισμού ο οποίος έμαθε τις εξελίξεις από τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αντίδραση του Γιάννη Ανδριανού ήταν οργισμένη με αποτέλεσμα να κλειστεί ένα ραντεβού μέσα στις επόμενες μέρες ανάμεσα στους δυο άνδρες που θα οριστικοποιήσουν και τις τελικές αποφάσεις για την υποψηφιότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.