Χάθηκε η ψυχραιμία στον Ολυμπιακό
05/03/2014 14:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χάθηκε η ψυχραιμία στον Ολυμπιακό

Ζητείται ψυχραιμία στον Ολυμπιακό. Το 0-3 αποδείχθηκε δύσκολο τελικά στη διαχείριση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις της μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στα τρία αυτά πρώτα εικοσιτετράωρα έχουν στραφεί κατά πάντων και θα είναι πολύ δύσκολο πλέον να τα μαζέψουν όταν θα χρειαστεί να πέσουν οι τόνοι.

Με επίσημη ανακοίνωση καταφέρονται κατά της ΕΛΑΣ και ιδιαίτερα κατά του αρχηγού της στον οποίο καταλογίζει "εμπάθεια" για την παρουσία και τη στάση των αστυνομικών δυνάμεων στο ντέρμπι, ενώ επισήμως, χωρίς όμως να βγάλει ανακοίνωση, στρέφεται εναντίον του προπονητή του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζοντας «θεατρική» την πτώση του από το ποτήρι που δέχθηκε, αφήνει αιχμές κατά των διαιτητών και καταγγέλλει αθλητικές ιστοσελίδες για παραποίηση της ιστορίας του Ολυμπιακού.

Ίσως θα αρκούσε η πρόθεση της διοίκησης να βρεθεί ο «προβοκάτορας» όπως τον χαρακτηρίζει που πέταξε το ποτήρι στον Γιάννη Αναστασίου και να του απαγορευτεί διά παντός η είσοδός του στο γήπεδο αλλά οι άνθρωποι του Πειραϊκού συλλόγου δεν σκέφτονται ότι δυναμιτίζουν ακόμη περισσότερο το κλίμα ενόψει μάλιστα ενός πιθανού τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ανοίξει πολλά μέτωπα σε μια χρονική στιγμή που ο Ολυμπιακός αποτελεί την βιτρίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου...