Υπέρ "Αγ.Σοφιάς" ο Κοντονής
08/04/2015 17:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπέρ "Αγ.Σοφιάς" ο Κοντονής

Μια ακόμη πόρτα προς την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ ανοίγει ο Σταύρος Κοντονής. Ο υφυπουργός Αθλητισμού με τις δηλώσεις που έκανε στον σταθμό left.gr τόνισε ότι πρέπει να γίνει σεβαστή η απόφαση του ΣτΕ και να κατασκευαστεί το γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή δείχνουν και τις πρόσφατες διαρροές από την Περιφέρεια Αττικής σύμφωνα με τις οποίες δεν πρόκειται να δοθεί το κονδύλι των 20 εκ. ευρώ κάτι βέβαια το οποίο έσπευσε σχεδόν αμέσως να διαψεύσει η Ρένα Δούρου , αποφεύγοντας ωστόσο να πάρει επίσημα θέση.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Κοντονής για το ζήτημα του γηπέδου:

"Οδεύει στο τέλος της η δικαστική αντιπαράθεση που υπήρχε με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και την ΑΕΚ. Όλες οι πλευρές πρέπει να συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις. Πόσω μάλλον όταν είναι απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου, όπως είναι το ΣτΕ. Αυτή η απόφαση πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Εγώ πριν την έκδοση απόφασης είχα πει τα ίδια ακριβώς που λέω και σήμερα. Είχε γίνει αδικία εις βάρος της ΑΕΚ. Αυτή η αδικία πρέπει να αποκατασταθεί. Με ποιο τρόπο θα αποκατασταθεί θα μας το πει το ΣτΕ. Η απόφασή του πρέπει να γίνει σεβαστή, τόσο από το Δήμο όσο κι από την ΑΕΚ και να κατασκευαστεί το γήπεδο στο χώρο που ήταν και το παλιό γήπεδο. Αυτή είναι η θέση και πιστεύω πως για τα ζήτημα της επέκτασης θα απαντήσει το ΣτΕ, το οποίο είναι το αρμόδιο Δικαστήριο".

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eva avatar
    Eva 08/04/2015 20:59:41

    Και αεκτζήδες είμαστε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.