Τρέλα για τον Μαραθώνιο της Αθήνας
03/04/2015 21:43
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τρέλα για τον Μαραθώνιο της Αθήνας

Είναι τρελοί αυτοί οι δρομείς. Μόλις 48 ώρες ήταν αρκετές για να εξαντληθούν οι εγγραφές των μεμονωμένων δρομέων στους παράλληλους δρόμους των 5 και 10 χλμ. του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας που θα διεξαχθεί μετά από 8 μήνες , τον ερχόμενο Νοέμβριο (8/11).

Περίπου 3.800 δρομείς επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα του Μαραθωνίου Αθήνας και μέσα σε δύο μέρες δήλωσαν συμμετοχή δημιουργώντας ένα μοναδικό στα ελληνικά χρονικά sold out.

Πλέον μόνο αν ακυρωθούν κάποιες θέσεις θα μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή πράγμα πολύ δύσκολο αφού οι τυχεροί έσπευσαν 8 ολόκληρους μήνες νωρίτερα για να πάρουν θέση.

Τεράστια είναι η ζήτηση και στον ίδιο τον Μαραθώνιο δρόμο όπου μέσα σε διάστημα τριών περίπου εβδομάδων από την επίσημη έναρξη των εγγραφών έχουν γίνει περισσότερες από 6.000 εγγραφές, αύξηση μεγαλύτερη του 300% σε σχέση με τις εγγραφές της ίδιας περιόδου της περσινής διοργάνωσης. Εντυπωσιακό είναι και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό με περισσότερους από 2000 δρομείς να έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στον αγώνα.

Φαίνεται ότι συνολικά στους αγώνες του Μαραθωνίου Αθήνας θα συμμετάσχουν φέτος πάνω από 40.000 δρομείς, που δεν είναι πια ρεκόρ, αλλά όριο συμμετοχής στον εθνικό μας γεγονός. Ο ΣΕΓΑΣ με τη συμπαράσταση πολλών φορέων και χορηγών καταρρίπτει, χρόνο με το χρόνο, κάθε ρεκόρ και σταθερά οδηγεί το Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, μεταξύ των κορυφαίων Μαραθωνίων Δρόμων παγκοσμίως, τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο συμμετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.