Τον έδωσε ...και στην Κροατία
02/03/2015 19:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τον έδωσε ...και στην Κροατία

Μέχρι την Κροατία έφτασε η χάρη του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως και η «δράση» του Βαγγέλη Μαρινάκη όπως την αντιλαμβάνονται στον Παναθηναϊκό.

Είναι ίσως η μοναδική φορά που εν ενεργεία παίκτης των πρασίνων καταφέρεται με δηλώσεις του εναντίον του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού εν μέσω μάλιστα μιας τόσο ταραγμένης εποχής. Ο λόγος για τις δηλώσεις που έκανε ο Γκόρντον Σίλντεφελντ σε αθλητική ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ο Κροάτης αμυντικός ούτε λίγο ούτε πολύ καταλόγισε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού «εξωαγωνιστική» δράση προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να κατακτούν το πρωτάθλημα «Σαν αθλητές θέλουμε να κερδίζουμε στον αγωνιστικό χώρο και εκεί το επαναλαμβάνω αισθανόμαστε ως νικητές. Ωστόσο, όλες οι προσπάθειές μας δεν ανταποδίδονται. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης, είναι ο απόλυτος άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι το Α και το Ω και είναι ολοφάνερο ότι δεν αρκεί να είσαι καλύτερος μόνο μέσα στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του.

Ο Σίλντεφέλντ αναφερόμενος στα επεισόδια της Λεωφόρου και την τιμωρία του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι οι ηθικοί νικητές του ντέρμπι «Κερδίσαμε, αλλά μας αφαιρέθηκαν οι τρεις βαθμοί εξαιτίας των επεισοδίων. Τώρα με εννιά αγωνιστικές για το τέλος είμαστε πίσω έξι βαθμούς αντί για τρεις. Εμείς όμως αισθανόμαστε ηθικά νικητές».