Τιτίβισμα και δίωξη για τον Αλαφούζο
21/04/2015 16:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τιτίβισμα και δίωξη για τον Αλαφούζο

Έχει κάνει το καθήκον της η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και πλέον ποινικοποιεί και το twitter .Τα «τιτιβίσματα» του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου κατά την διάρκεια του αγώνα των πρασίνων με τον Πανθρακικό ενόχλησαν τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Πετρόπουλο που έσπευσε να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον πρόεδρό της.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του πρόεδρού της, Ιωάννη Αλαφούζου για πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (δηλώσεις στις 19/4/2015)».

Στα δυο twit για τα οποία διώκεται πειθαρχικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Κύριε Κοντονή, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φταίνε πάλι; Η Πολιτεία δεν ντρέπεται να ανέχεται όλη αυτή τη σαπίλα;», έγραψε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού». Και «Κύριε Κοντονή οι θύτες και τα θύματα δεν είναι το ίδιο. Το ποτήρι ξεχειλίζει».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ 21/04/2015 18:08:21

    Άλλα θέλω κι άλλα κάνω πώς να σου το πώ έλεγα περνούν τα χρόνια θα συμμορφωθώ. Μα είναι δώρο άδωρο ν' αλλάξεις χαρακτήρα τζάμπα κρατάς λογαριασμό τζάμπα σωστός με το στανιό.

  2. Χαλκιδέος avatar
    Χαλκιδέος 23/04/2015 01:00:24

    Ο Παναθηναϊκός έχει την ηγεσία που του αρμόζει...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.