Τα πέτρινα χρόνια της Εθνικής μόλις ξεκίνησαν
16/06/2015 15:58
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα πέτρινα χρόνια της Εθνικής μόλις ξεκίνησαν

Τα πέτρινα χρόνια για την Εθνική ομάδα , μετά τον μαθηματικό αποκλεισμό της από το Euro 2016 , δεν έρχονται, ήρθαν ήδη.

Δεκαετίες ολόκληρες έχουν περάσει από τότε που επίσημος αγώνας της γαλανόλευκης ακόμη και φιλικός δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά. Αυτό θα γίνει σήμερα Τρίτη 16/6 που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει στο Γκντάνσκ την Πολωνία.

Εποχές ραδιοφώνου λοιπόν από σήμερα για όσους θέλουν να πληροφορούνται την εξέλιξη του αγώνα που είχε προγραμματιστεί προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα η Εθνική ομάδα ενόψει τον αναμετρήσεων που έρχονται . Ωστόσο πλέον αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν καμία σημασία και παίρνουν χαρακτήρα δοκιμαστικών αγώνων ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 για το οποίο έχει ο Θεός ακόμη.

Είναι πάντως άξιο λόγου ότι το παιχνίδι με την Πολωνία που δεν θα δείξει κανένα τηλεοπτικό κανάλι η ΕΠΟ το είχε βγάλει σε πλειστηριασμό προκειμένου να πουλήσει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα και να έχει ακόμη ένα κέρδος . Ωστόσο κανένας σταθμός δεν ικανοποίησε τους κατέχοντες σα να γνώριζαν από πριν την κατάληξη αυτής της ομάδας.

Το οικοδόμημα τρίζει επικίνδυνα κι αν δεν υπάρξει άμεσα αναστύλωση η κατάρρευση είναι προ των πυλών...

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.