Τα γυρίζει τώρα ο Κοντονής
12/06/2015 15:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα γυρίζει τώρα ο Κοντονής

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πάρουν οι αθλητικές ομοσπονδίες την έξτρα επιχορήγηση που είχε υποσχεθεί ότι θα εξασφαλίσει προκειμένου να καλύψουν τις αγωνιστικές τρύπες που έχει δημιουργήσει η καθυστέρηση των οφειλομένων άφησε από το Μπακού ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό πρακτορείο Ειδήσεων ερωτήθηκε και απάντησε:

Μετά τη σταδιακή καταβολή του 40%, αν δεν κάνω λάθος, της ετήσιας συγκεκριμένης επιχορήγησης στις ομοσπονδίες, θα υπάρξει κάποιο επιπλέον ποσό ώστε να καλυφθούν οι οφειλές των ομοσπονδιών που είναι και ένα έντονο παράπονο που εκφράζουν;

«Θα εξαρτηθεί αυτό από τα συνολικά οικονομικά του κράτους. Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι πρέπει να έχουμε νοικοκύρεμα στα οικονομικά μας και διαφάνεια στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος. Αυτό είναι πρώτος στόχος όσον αφορά τα αθλητικά πράγματα και νομίζω ότι το έχουν αντιληφθεί και οι ομοσπονδίες. Επομένως εάν κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση θα εξοικονομήσουμε και πόρους και χρήματα ούτως ώστε να πραγματοποιήσουμε δράσεις και να προχωρήσουμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες με χαμηλό κόστος χωρίς να υπάρχει αυτή η σπατάλη των προηγούμενων χρόνων».

Ο Σταύρος Κοντονής έχει ήδη ανακοινώσει την διενέργεια ελέγχους σε συγκεκριμένες ομοσπονδίες αφήνοντας αιχμές για μεγάλες σπατάλες.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.