Τέλος οι "δυο βάρκες" για τον ΠΑΟΚ
15/01/2015 16:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τέλος οι "δυο βάρκες" για τον ΠΑΟΚ

Την εποχή που πατούσε σε δυο βάρκες αφήνει οριστικά πίσω του ο ΠΑΟΚ . Με την ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δικέφαλος του Βορά ξεκαθαρίζει πλέον τη θέση του κι αποφασίζει να μην είναι μόνος του εναντίον της «εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο» αλλά να συστρατευθεί με τους «πολλούς» και κυρίως με τους οπαδούς του.

Τέλος λοιπόν στον ανένδοτο πόλεμο που είχε κηρύξει μόνος ο ΠΑΟΚ σηκώνοντας το λάβαρο της επανάστασης απέναντι στο «κατεστημένο». Οι Θεσσαλονικείς μετά και τα αλλεπάλληλα «διαιτητικά χτυπήματα» που δέχθηκαν όπως έχουν οι ίδιοι καταγγείλει αποφάσισαν να χαράξουν άλλη πορεία και να εφαρμόσουν το «η ισχύς εν τη ενώσει» από εδώ και πέρα.

Το λέει άλλωστε καθαρά η ανακοίνωση οργής «Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι μόνος εναντίον όλων. Είμαστε πολλοί εναντίον όλων».

Μια ανακοίνωση που στο φινάλε της καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ να προστατεύσει με την αγάπη του την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κανένα σύστημα δεν έπεσε εύκολα και κανένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν κατακτήθηκε με ομάδα που πάλευε μόνη της εναντίον όλων…

Αυτά που ζούμε είναι εξωπραγματικά, βιάζουν την κοινή λογική και το συναίσθημα του κάθε οπαδού που αγαπά την ομάδα του. Τα ξέρουν και τα βλέπουν όλοι,, ακόμη κι αυτοί που τα αποσιωπούν από συμφέρον ή από φόβο.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι μόνος εναντίον όλων. Είμαστε πολλοί εναντίον όλων. Αλλά πρέπει επιτέλους να συσπειρωθούμε σε ένα κοινό στόχο. Ας είμαστε οι “τρελοί του χωριού” που θα γινόμαστε όλο και περισσότεροι μετά από κάθε σφαγή της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, μετά από κάθε λογής πρόκληση, μετά από κάθε εμπόδιο.

Η ομάδα αξίζει την αγάπη μας και την Κυριακή όλοι πρέπει να καταλάβουν στην πράξη ότι ο ΠΑΟΚ δεν πληγώνεται. Πέρα από τα λάθη και τις διαφορές μας, μας ενώνουν 4 γράμματα:

Π.ερηφάνια

Α.ντίσταση

Ο.νειρο

Κ.ατάκτηση

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!»

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.