17/04/2013 17:31
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας ΟΠΑΠ Α.Ε. –Superleague

Υπεγράφη σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΟΠΑΠ ΑΕ στο Περιστέρι, η σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας προς την Superleague Ελλάδος, από τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Λουρόπουλο και τον Πρόεδρο της διοργανώτριας Αρχής του «Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ» κ.  Γιάννη Μώραλη.  Η χορηγία αφορά στις αγωνιστικές περιόδους 2013-14 και 2014-15 και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της ΟΠΑΠ, αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον της Εταιρείας για το μέλλον του Ποδοσφαίρου:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διετή σύμβαση συνεργασίας μας με τη Superleague, η πορεία της οποίας απαίτησε πολλή δουλειά, καθώς προσπαθήσαμε να λύσουμε για πρώτη φορά αρκετά σημαντικά προβλήματα. Το θέμα των ρητρών βίας για εμάς ήταν κομβικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λουρόπουλος και έθεσε παράλληλα θέμα ποιότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου και εκσυγχρονισμού της οργάνωσης και λειτουργίας των ΠΑΕ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Super League, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ για τη διαχρονική στήριξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Χωρίς την ΟΠΑΠ δεν θα υπήρχε, έστω και με προβλήματα, ελληνικό πρωτάθλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά και δεσμεύτηκε ότι η Superleague θα καταβάλλει ειλικρινή προσπάθεια για την επίλυση των σοβαρών  προβλημάτων  στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Στην εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας υπεγράφη η σύμβαση, παρέστη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος επεσήμανε την καθοριστική συνεισφορά της ΟΠΑΠ στο σύνολο του Αθλητισμού: «Όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά ολόκληρος ο ελληνικός Αθλητισμός χρωστά στον ΟΠΑΠ. Είναι ο βασικός μοχλός ανάπτυξής του».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.