Συναγερμός για το νέο Αθλητικό νόμο
29/11/2014 17:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συναγερμός για το νέο Αθλητικό νόμο

Ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά δεν γίνεται . Το προσχέδιο του νέου αθλητικού νόμου που έχει δώσει στη Διαβούλευση ο Γιάννης Ανδριανός πριν καλά καλά συμπληρώσει λίγες μέρες στην κυκλοφορία έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων τόσο από φορείς όσο και ατομικά σε σχέση με ορισμένα άρθρα.

Ήδη την Παρασκευή το πρωί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ολυμπιακής Επιτροπής συνάντηση των προέδρων των περισσότερων αθλητικών ομοσπονδιών με το προεδρείο της ΕΟΕ με μοναδικό αντικείμενο συζήτησης το νέο αθλητικό νόμο.

Ακούστηκαν πολλά αντιδράσεις και θέσεις . Εν τέλει αποφασίστηκε να ζητηθεί μια παράταση στο κλείσιμο της Διαβούλευσης που έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 10 Δεκεμβρίου προκειμένου να κατατεθούν κάποιες προτάσεις από κοινού.

Εκτός αυτού θα ζητηθεί μια συνάντηση του προεδρείου της ΕΟΕ με τον υφυπουργό Αθλητισμού προκειμένου να τεθούν επι τάπητος τα «καυτά άρθρα» του νομοσχεδίου.

Το πιο «καυτό» από αυτά πάντως είναι εκείνο που έχει να κάνει με τα προνόμια των αθλητών και κυρίως την περικοπή του ποσοστού εισαγωγής στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. nik avatar
  nik 30/11/2014 21:08:48

  αντί να ασχολούμεθα με τα προβλήματα που έχει ο αθλητισμός και την εφαρμογή του πλαισίου που ήδη υπάρχει ,ασχολούμεθα με την κατάργηση κινητρων (όχι προνομιων) ,κατάργηση όλων των παραγόντων (λες και υπάρχουν πολλοί).Συνεχίζουμε αυτό που μας έφερε μέχρι εδώ. Τις αλληλοκατηγορίες και όχι τη δουλειά.Ο θεός να μας φωτίσει.

  • Μεγάλες στιγμές . avatar
   Μεγάλες στιγμές . @ nik 01/12/2014 10:26:37

   Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας επειδή απλώς πηδούν ψηλά ή σηκώνουν πολλά βάρη ή ξέρουν καράτε.Και δεν είναι αυτά απαράδεκτα προνόμια;Ασε που πολλοί απο αυτούς με το ζόρι τελείωναν λύκειο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.