Στον Ολυμπιακό χάρτη το Κόσοβο, ετοιμάζονται τα Σκόπια
10/12/2014 13:25
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στον Ολυμπιακό χάρτη το Κόσοβο, ετοιμάζονται τα Σκόπια

Επικίνδυνα παιχνίδια παίζει η ΔΟΕ που προχώρησε χθες στην αναγνώριση του Κοσόβου ανοίγοντας έτσι διάπλατα το δρόμο για να δούμε τη σημαία των Ολυμπιακών αγώνων και στα Σκόπια.

Παρά τις αντιδράσεις κυρίως της Σερβίας αλλά και της μη αναγνώρισης από τα Ηνωμένα Έθνη η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή συμπεριέλαβε στα μέλη της την αλβανόφωνη πρώην επαρχία της Σερβίας που έφτασαν τα 205.

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι ανάμεσα στις χώρες οι οποίες αντιδρούσαν και δεν αναγνώριζαν το Κόσοβο ως κράτος είναι η Βραζιλία… Η διοργανώτρια χώρα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016.

Η εξέλιξη αυτή ανοίγει το δρόμο και στα Σκόπια που μέχρι στιγμής βλέπουν τους Ολυμπιακούς αγώνες από την τηλεόραση για να κινήσουν τις διαδικασίες αναγνώρισης.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής σε όποιες διεθνείς διοργανώσεις παίρνουν μέρος οι αθλητές των Σκοπίων αγωνίζονται υπό την ομπρέλα της FYROM.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.