Στην πεπατημένη Μήτρογλου και Μανωλάς
09/07/2014 08:56
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στην πεπατημένη Μήτρογλου και Μανωλάς

Ο Αμπιντάλ ήρθε , ο Μανωλάς φεύγει; Το ερώτημα απασχολεί πλέον τους φίλους του Ολυμπιακού που από την μια χάρηκαν για την έλευση του Γάλλου διεθνή , από την άλλη τους έζωσαν τα φίδια για την παραμονή ή όχι του Έλληνα διεθνή ο οποίος ομολογουμένως έκανε εκπληκτικό τουρνουά στην Βραζιλία.

Όποιος προσπαθήσει να διεισδύσει στο μυαλό του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα αποτύχει. Ωστόσο η πρόσφατη ιστορία δείχνει ότι το αφεντικό του Ολυμπιακού είναι πιο κοντά στο να παραχωρήσει τον παίκτη βάζοντας στο ταμείο του ένα άκρως σεβαστό ποσό παρά να τον κρατήσει είτε για να βγάλει περισσότερα χρήματα στο μέλλον είτε για να χτίσει μια άμυνα από μπετόν για την επερχόμενη χρονιά.

Ο Μήτρογλου πριν από περίπου έξι μήνες «πουλήθηκε» στη Φούλαμ όταν η τιμή του έφτασε τα 15 εκ ευρώ κι ενώ όλοι περίμεναν ότι θα παραχωρηθεί μετά το Μουντιάλ ή στο φινάλε της αγωνιστικής σεζόν του Ολυμπιακού. Από την κίνηση του αυτή ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνέχεια δικαιώθηκε αφού η πορεία του παίκτη παρουσίασε καμπή και σίγουρα δεν θα έπιανε το ποσό αυτό που τελικά παραχωρήθηκε.

Έτσι το πιθανότερο είναι να γίνει και με τον Μανωλά προκειμένου να εκμεταλλευτεί την συγκυρία του Μουντιάλ και να γίνει το καλύτερο δυνατό deal. Άλλωστε και ο ερχομός του Αμπιντάλ μοιάζει να προετοιμάζει το έδαφος για αυτή την κίνηση .«Κάλιο πέντε και στο χέρι» είναι το μοτο του προέδρου του Ολυμπιακού που δεν θα ρισκάρει τα 15 ίσως και 20 εκ που δίνουν μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης για να τον αποκτήσουν. Αλλά και αυτή η απόφαση απ ότι φαίνεται θα χρειαστεί τον χρόνο της μέχρι να ολοκληρωθεί ...αν τελικά ολοκληρωθεί.