Στην κατάψυξη το πριμ
04/03/2014 17:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στην κατάψυξη το πριμ

Όπως το έβαλε έτσι το έβγαλε το χέρι από την τσέπη ο Βαγγέλης Μαρινάκης μόλις είδε το 0-3 στον ηλεκτρονικό πίνακα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο φινάλε του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η αλήθεια είναι ότι ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων ήταν έτοιμος να χρυσώσει τους παίκτες του ακόμη και με μια «λιτή νίκη» επί του αιωνίου αντιπάλου έχοντας ισχυρό κίνητρο το θρίαμβο επί της Γιουνάιτεντ. Όμως ο Γιάννης Αναστασίου και οι υπόλοιποι «πράσινοι» του άλλαξαν τα σχέδια και πλέον το ...ασήμωμα πήρε αναβολή και βλέπουμε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πλέον θέλει να δει νίκη επί του ΠΑΟΚ , πρόκριση επί της Μάντσεστερ και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου στη διπλή μονομαχία με τον Δικέφαλο του Βορά για να ξαναβάλει το χέρι στην τσέπη. Και με αυτές τις προϋποθέσεις όμως τα πράγματα δε θα είναι όπως τα σχεδίαζε γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας από τα επεισόδια που ακολούθησαν το κυριακάτικο ντέρμπι αλλά και όσα έγιναν στη διάρκεια του με το ποτήρι που έφαγε στο πρόσωπο ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Αν ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί να παίξει κεκλεισμένων των θυρών τότε οι απώλειες θα είναι και οικονομικές για την κόκκινη ΠΑΕ και βέβαια αυτό θα έχει αντίκτυπο.

Έτσι αυτό που αφήνει η ερυθρόλευκη διοίκηση να διαρρεύσει προς τους παίκτες είναι να ξεχάσουν τα περί πριμ αν δεν φέρουν εις πέρας τις επερχόμενες υποχρεώσεις τους και βέβαια να ξεχάσουν τα περί 2 εκ. και αναλόγων ποσών στην περίπτωση που το γήπεδο τιμωρηθεί και χαθούν έσοδα.