Σαπίζει το κολυμβητήριο του Ζαππείου
10/03/2014 09:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαπίζει το κολυμβητήριο του Ζαππείου

Ένα από τα ιστορικότερα αθλητικά κέντρα της Αθήνας , το Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου παραμένει εδώ και περίπου τρεις μήνες κλειστό , άδειο, βρώμικο και χωρίς τίποτα να θυμίζει την παλιά του αίγλη

Ένα από τα ιστορικότερα αθλητικά κέντρα της Αθήνας , το Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου παραμένει εδώ και περίπου τρεις μήνες κλειστό , άδειο, βρώμικο και χωρίς τίποτα να θυμίζει την παλιά του αίγλη.

Το κολυμβητήριο που στέγαζε τα τελευταία χρόνια τις Εθνικές ομάδας κολύμβησης ,υδατοσφαίρισης και όχι μόνο τώρα παραμένει ανενεργό χωρίς και το χειρότερο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα ξαναδοθεί προς χρήση.

Το Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και είναι μοναδικό όχι μόνο για την μεγάλη ιστορία του αλλά και εξαιτίας του χώρου που βρίσκεται και δεν είναι άλλος από τον γνωστό αρχαιολογικό χώρο στην πλάτη των Στύλων του Ολυμπίου Διός.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή γνωρίζει ανάλογα οικονομικά προβλήματα με τις Αθλητικές ομοσπονδίες και δεν έχει την δυνατότητα να προμηθεύεται το πετρέλαιο που χρειάζεται για να λειτουργεί το κολυμβητήριο όλο το χρόνο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην προσπάθειά της η Ολυμπιακή Επιτροπή να εξασφαλίσει τη λειτουργία του πρότεινε στην Περιφέρεια Αττικής να της το παραχωρήσει με αντίτιμο την εκμετάλλευσή του , δίνοντας κάποιες ώρες λειτουργία στις Εθνικές ομάδες.

Από την Περιφέρεια Αττικής ανταποκρίθηκαν θετικά στη πρόταση , μάλιστα έδωσαν τα χέρια ωστόσο η συμφωνία έμεινε στα λόγια και η πισίνα παραμένει άδεια να φιλοξενεί βατράχια ακαθαρσίες και βρώμικο νερό.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.