#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/09/2011 15:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πόλεμος Βγενόπουλου - ΒαρδινογιάννηΕυθεία επίθεση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη εξαπέλυσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος σχετικά με την εμπλοκή του στα χρόνια της πολυμετοχικότητας του Παναθηναϊκού, ενώ πρότεινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο κ. Βγενόπουλος κατηγόρησε τον μεγαλομέτοχο του τριφυλλιού για αθέτηση συμφωνιών και παρασκηνιακές κινήσεις με στόχο την δημιουργία προβλημάτων, που θα οδηγούσαν στην αγωνιστική και οικονομική αποτυχία της πολυμετοχικής διοίκησης της πράσινης ΠΑΕ.

«Ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι αυτός που ζητάει 1 εκατ. ευρώ νοίκι για την Παιανία. Δεν είμαι βέβαιος ότι θα αποχωρήσει, δεν μπορώ να τον εμπιστευθώ. Αυτό συμβαίνει γιατί όσο ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό έχουμε κάνει τρεις συμφωνίες και δεν έχει τηρηθεί καμία», τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου, για να προσθέσει με έμφαση:

«Η πρώτη ήταν με τη σύσταση της πολυμετοχικότητας όταν βάλαμε 65 εκατ. ευρώ και ζητήσαμε να μην έχει λόγο σε κάποιες αποφάσεις που αφορούν τον Παναθηναϊκό, με σκοπό να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή και νταμπλούχο. Είχαμε συμφωνήσει να βάζουμε χρήματα και είπε ναι, θα βάζω. Όμως αυτό δεν έγινε. Αυτή ήταν η αλήθεια, ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης προσπάθησε να διαλύσει την πολυμετοχικότητα».

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού

Σχετικά με τις προθέσεις του για το τι μέλλει γενέσθαι με τον σύλλογο, γνωστοποίησε ότι έχει κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να γίνει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω τις οποίας θα ξεκινήσουν να αλλάζουν σταδιακά οι ισορροπίες στην ΠΑΕ.

«Δεν είμαι τόσο δυνατός, αλλά θα κάνω ότι μπορώ. Έστειλα εξώδικο στην ΠΑΕ. Ζητώ γενική συνέλευση μετόχων για αύξηση 15 εκατ. με τιμή 0,33 ανά μετοχή. Όποιος μέτοχος δεν μπει, θα απολέσει το 60% περίπου των μετοχών του», σημείωσε.

Πάντως, παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να σηκώσει οικονομικά το βάρος όλου του Παναθηναϊκού.

«Μόνος μου δεν μπορώ να προχωρήσω. Δεν έχω τη διάθεση και τη δυνατότητα αυτή την περίοδο», ανέφερε σχετικά μεταξύ άλλων.

Βαρδινογιάννης: “Ναι” σε όλα, αλλά με δικαστήρια!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πάει στα δικαστήρια τον Ανδρέα Βγενόπουλο για “τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε” στη μεσημεριανή συνέντευξη Τύπου. Ο “Τζίγκερ” κατηγορεί τον “Mr.Mig” ότι πέταξε “τόνους λάσπης” και επιστρέφοντας το μπαλάκι, γνωστοποιεί ότι αποδέχεται τους όρους Βγενόπουλου: “Θα είμαι και αυτή την φορά, απόλυτα συνεπής σε αυτά που είπα την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν θα σταθώ εμπόδιο σε αυτά που σήμερα πρότεινε”.

 Το πλήρες κείμενος της δήλωσης του κ.Βαρδινογιάννη:

"Οι δέκα μήνες «σιωπής», έληξαν σήμερα μέσα από μια δίωρη εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο μου από τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο.

Είναι γνωστός θιασώτης της τακτικής ότι πετώντας τόνους λάσπης κάτι θα κολλήσει τελικά. Ελπίζω τουλάχιστον να εκτονώθηκε μοιραζόμενος με το πανελλήνιο τα «εσώψυχα» του! Εφόσον είναι για το καλό του Παναθηναϊκού, σε προσωπικό επίπεδο θα το υπομείνω και αυτό. Ωστόσο τα δικαστήρια θα έχουν λόγο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε.

Στην σημερινή «παράστασή» του βασικός στόχος ήταν μέσα από ανακριβείς ισχυρισμούς και παραποίηση της αλήθειας να αποποιηθεί των προσωπικών ευθυνών που φέρει.

Θα είμαι και αυτή την φορά, απόλυτα συνεπής σε αυτά που είπα την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν θα σταθώ εμπόδιο σε αυτά που σήμερα πρότεινε."

Δήλωση στήριξηςΓιαννακόπουλου Βγενόπουλο

Με γραπτή του δήλωση ο γιός του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρης, χαιρέτησε την πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υποσχέθηκε να την στηρίξει.

«Ενημερώθηκα για τα όσα είπε ο Αντρέας Βγενόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι και παρά το γεγονός πως το κεφάλαιο "Παναθηναϊκός" έχει κλείσει για εμένα, οφείλω να τοποθετηθώ σε δυο θέματα. Το ένα επί προσωπικού και το άλλο επί των Παναθηναϊκών δρώμενων, που είναι και αυτό που απασχολεί όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Καταλαβαίνω πως ο φόρτος εργασίας του σε συνδυασμό με τα προβλήματα που έχει στις επιχειρήσεις του, ειδικά σε αυτή την δύσκολη στιγμή για τη χώρα και την οικονομία της, τον κάνουν να μην θυμάται καλά τα προ τριετίας γεγονότα. Φυσικά και δεν βρεθήκαμε μόνο δυο φορές στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ Βρεθήκαμε αρκετές περισσότερες και εν τέλει καταλήξαμε σε συμφωνία να προχωρήσουμε μαζί για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Αλλιώς δεν έχει καμία λογική να πηγαίνω εγώ στο γραφείο του με επιταγή αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, όπως και ο ίδιος αποκάλυψε. Για τις άμεσες και έμμεσες αναφορές προς το πρόσωπό μου δεν θα τοποθετηθώ, καθώς σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τον Παναθηναϊκό, το τελευταίο που χρειάζεται ο σύλλογος είναι το νερό στο μύλο της διχόνοιας, που κάποιοι αφήνουν τεχνηέντως να ρέει.

Ο Αντρέας Βγενόπουλος κατέθεσε σήμερα την μοναδική πρόταση που υπάρχει για το μέλλον του Παναθηναϊκού και ως εκ τούτου την χαιρετίζω θερμά. Δεσμεύομαι μάλιστα πως ο όμιλος Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που διαθέτω θα στηρίξει αυτή την πρόταση, όπως κάνει για κάθε τι που προσφέρει λύσεις στα αδιέξοδα του ελληνικού αθλητισμού και θα σταθεί αρωγός του όποιου νέου πολυμετοχικού σχήματος του Παναθηναϊκού».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tpe avatar
  tpe 12/09/2011 15:33:51

  Άσε, Ανδρέα, καλύτερα μείνει μακριά, γιατί βλέπω τον ΠΑΟ να γίνεται νέα MIG...

  • Θησειώτης avatar
   Θησειώτης @ tpe 12/09/2011 15:38:40

   Με το δάχτυλο στη σκανδάλη ρε σεις! Α, ρε σωφέρ που θέλετε.

 2. spiros avatar
  spiros 12/09/2011 15:44:01

  Η εμπάθεια είναι χειρότερη όλων . Απαγορεύει τα μάτια και πάς ....... Εκβιαστικά προσπαθεί να γίνει μεγαλομέτοχος και μάλιστα όχι με χρήματα αλλά να πετάξει τους άλλους ΟΞΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!! Αυτό σημαίνει αγάπη για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ .

 3. dino avatar
  dino 12/09/2011 16:18:05

  Η αγαπη κοστιζει ακριβα κι οποιος αγαπαει βαζει βαθια το χερι στη τσεπη.Οποιος δεν αγαπαει μενει στα λογια και απλος παρατηρητης της κερκιδας.

  • Steliosmd avatar
   Steliosmd @ dino 12/09/2011 16:44:28

   ...καλα ...ποσο αφελης εισαι φιλε μου...και ΓΙΑΤΙ να βαλει καποιος βαθεια το χερι στην τσεπη, σημερα,εδω που εχουμε φτασει , σ'ενα αναξιοπιστο και βρωμικο πρωταθλημα ??...για να κερδισει ΤΙ..??...τις βρισιες των μαστουρωμενων κωλοπαιδων ...??
   Ας αναλαβουν αυτοι οι ...αγνοι παναιθηναικαρες την ομαδα να δουμε μεχρι που μπορουνε να την φτασουνε....

 4. Kakofonix avatar
  Kakofonix 12/09/2011 19:44:18

  Να μου καεί το πληκτρολόγιο!

 5. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 12/09/2011 20:44:54

  Η προσφορά του Τζίγγερ στον ΠΑΟ είναι ανεκτίμητη: στο λιμάνι βαρέθηκαν να μετράνε πρωταθλήματα, πέτσινα ή όχι είναι δευτερεύον, τουλάχιστον για τους ίδιους. Όσο για τον Βγενό και για οποιονδήποτε άλλον επιχειρηματία γιατί να επενδύσει σε ένα πρωτάθλημα που για να το κερδίσεις πρέπει να έχεις μερικές ομάδες παραρτήματα και κάμποσα κοράκια να σφυρίζουν φάλτσα;

 6. MAN avatar
  MAN 13/09/2011 09:58:06

  ΟΦΗ ,ΚΟΡΙΝΘΟΣ,ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,ΛΑΡΙΣΑ,ΑΡΗΣ,ΑΕΚ...
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
  ΕΤΣΙ ΔΗΜΗΤΡΗ?

  • Steliosmd avatar
   Steliosmd @ MAN 13/09/2011 11:16:11

   Ολυμπιακος , Ολυμπιακος, Ολυμπιακος....Αυτη ειναι η πηγη της σαπιλας και τςν βρωμικων πρωταθληματων, των τελευταιων δεκαετιων...καμμια αντιρρηση απο σοβαρο ανθρωπο ...??

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.