Πρόστιμο ρεκόρ θα πληρώσει ο Άρμστρoνγκ
17/02/2015 15:27
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρόστιμο ρεκόρ θα πληρώσει ο Άρμστρoνγκ

Το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία του σύγχρονου αθλητισμού είναι γεγονός και θα το πληρώσει ο Λάνς Άρμστρονγκ.

Ο Αμερικανός ποδηλάτης βρέθηκε κατ’ επανάληψη να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών με αποτέλεσμα να επιστρέψει όλα τα μετάλλια και τους τίτλους που είχε κατακτήσει κατά την ίδια περίοδο.

Όμως τα πολλά θα τα πληρώσει τώρα αφού με απόφαση του δικαστηρίου καλείται να επιστρέψει 10 εκατομμύρια ευρώ σε χορηγό με τον οποίο συνεργαζόταν εκείνη την εποχή.

Πρόκειται για την αμερικανική εταιρεία SCA Promotions που ζήτησε να της καταβληθούν πίσω τα χρήματα τα οποία του είχε προσφέρει για να τρέξει στις τρεις νίκες του από τις συνολικά επτά συμμετοχές του σε «Γύρο της Γαλλίας» .

Η αμερικανική εταιρεία με έδρα στο Ντάλας κέρδισε στη διαμάχη αυτή, με το δικαστήριο να αναφέρει ότι το ποσό των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων περιλαμβάνει και το πρόστιμο για τα ψέματα του Άρμστρονγκ προς την εταιρεία.

Τα χρήματα αυτά ο Άρμστρονγκ καλείται να τα καταβάλει άμεσα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.