Πρόεδρος άμοιρος ευθυνών
13/02/2015 14:18
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρόεδρος άμοιρος ευθυνών

Μια μόλις συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή ήταν αρκετή για τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη να αποδείξει ότι για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι πως θα καλοπιάσει την Πολιτεία και θα πάει με τα νερά της.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά για πολλά χρόνια μέλος των Διοικητικών συμβουλίων με περίσσιο θράσος «διαπίστωσε» μπροστά στις κάμερες και μετά την συνάντησή του με τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί όπως διεξάγεται ως τώρα.

Για την ακρίβεια τόνισε μεταξύ άλλων« Όλοι μας βλέπουμε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα όπως διεκπεραιώνεται μέχρι τώρα».

Και βέβαια δεν ήταν λίγο αυτοί που έβαλαν τα δάχτυλα στ’ αυτιά τους για να τα ξεβουλώσουν μήπως και δεν άκουσαν καλά.

Με λίγα λόγια ο κύριος Γκιρτζίκης μίλησε σα να ήρθε μόλις από το εξωτερικό. Σα να μην έχει καμία ευθύνη για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σα να μην είναι αυτός που ορίζει τις τύχες του από το γραφείο του. Ή μήπως δεν τις ορίζει;

Θυμίζουμε ότι ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας , αναπληρωτής ταμίας ,εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στη Λίγκα , και εσχάτως πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας . Για τέσσερα χρόνια τέλος ήταν πρόεδρος της Ξάνθης.

Και μετά από αυτή τη θητεία μιλάει για ένα πρωτάθλημα που δεν μπορεί να διεκπεραιώνεται έτσι και βέβαια πρόθυμος να συμμετάσχει στην αναδόμησή του. Θα ήταν περιττό βέβαια να του πει ο υφυπουργός Αθλητισμού ότι κανονικά θα πρέπει να αναδομηθεί μαζί με το παλιό πρωτάθλημα και να αφήσει τους νέους ανθρώπους να αναλάβουν δράση.

Αν και το τελευταίο μπορεί να του το έχει ήδη «σφυρίξει» ο Γιώργος Καραγκούνης που βγήκε ενισχυμένος από την υπόθεση Μαρκαριάν και με την δήλωση που έκανε έδειξε ότι …καλοβλέπει τον προεδρικό θώκο.

Για του λόγου το αληθές σας την παραθέτουμε: «Με δεδομένη τη δυσχερή βαθμολογική θέση μας, ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Πιστεύω ότι ο κ. Μαρκαριάν και οι συνεργάτες του πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει με την Ομοσπονδία σε αυτό το κρίσιμο σημείο της προκριματικής φάσης στο οποίο βρισκόμαστε. Είμαι σίγουρος ότι, όλοι μαζί, προπονητής, παίκτες και ομοσπονδία, θα έχουμε μια καλή συνεργασία και νιώθω ότι μαζί με εμάς όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα εύχεται καλή επιτυχία στον κ. Μαρκαριάν στη νέα μας προσπάθεια».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.