Προβληματισμένος ο Πελέ
20/05/2014 13:32
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προβληματισμένος ο Πελέ

Ανήσυχος και αρκετά απαισιόδοξος για τον οργανωτική επιτυχία του Μουντιάλ που διοργανώνει η χώρα του σε λίγες μέρες εμφανίστηκε ο Πελέ μιλώντας από το Μεξικό.

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που έχει ...διακοσμητικό ρόλο στην οργάνωση του παγκοσμίου Κυπέλλου αναφέρθηκε στο κύμα διαμαρτυριών των Βραζιλιάνων με αφορμή το κόστος της διοργάνωσης καθώς και τις διαδηλώσεις που μόνο ειρηνικές δεν είναι στα κέντρα των μεγάλων πόλεων . «Ξέρουμε ότι ένα 25% των επισκεπτών που θα έρχονταν στην Βραζιλία για το παγκόσμιο Κύπελλο ανησυχούσαν ιδιαίτερα για τις ταραχές και τελικά ακύρωσαν το ταξίδι τους .Αυτό είναι μια μεγάλη απώλεια για τη χώρα μας».

Ο Πελέ επικρίθηκε έντονα από τα ΜΜΕ της χώρας του όταν ζήτησε από τον κόσμο να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο τονίζοντας παράλληλα την απόλυτη σύμπραξή του με τα αιτήματα του κόσμο για καλύτερη παιδεία και υγεία . «Η Εθνική ομάδα της χώρας μας δεν πρέπει να πληρώσει για τη διαφθορά της πολιτικής . Δεν έχουμε τίποτα κοινό με τους διεφθαρμένους και ψεύτες πολιτικούς. Δεν είναι δικό μας το λάθος» είπε ενώ δεν έκρυψε και την αγωνία του για το αν θα είναι έτοιμα όλα τα γήπεδα στην ώρα τους.

Στην τοποθέτησή του αν μπορεί η Βραζιλία να κατακτήσει το 6ο παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της δεν έκρυψε την ανησυχία του για την πίεση που δέχεται το μεγάλο της αστέρι στην επίθεση , ο Νειμάρ. «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα . Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι η Βραζιλία έχει τα περισσότερα Κύπελλα από οποιονδήποτε άλλο κι ο κόσμος πιστεύει ότι είναι υποχρεωμένη πάντα στην έδρα της να κερδίζει» κατέληξε ο «μάγος».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.