Πράσινες γέφυρες στην UEFA
07/03/2014 20:13
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πράσινες γέφυρες στην UEFA

Στήριγμα στην παλιά του αίγλη , την ευρωπαϊκή, αναζητά ο Παναθηναϊκός προκειμένου να ξανακερδίσει το κύρος του εντός ελληνικών συνόρων . Η κίνηση του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου να μεταβεί στην έδρα της UEFA και να επισκεφτεί τον Μισέλ Πλατινί μόνο τυχαία και συγκυριακή δεν ήταν αφού εντάσσεται στην πορεία επιστροφής του Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Είναι αλήθεια ότι η πρόσφατη επίσκεψη του Πλατινί στην Ελλάδα και η συνάντησή του με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν ήχησε ευχάριστα στα αφτιά των πρασίνων που έχουν συνηθίσει σε άλλη αντιμετώπιση . Έχοντας μια πολυετή πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα ο Παναθηναϊκός θέλει γρήγορα να ξεχάσει την περσινή χρονιά που έμεινε εγκλωβισμένος εντός ελληνικών συνόρων και να επιστρέψει δριμύτερος.

Η πορεία της διαδικασίας για την αδειοδότηση από την UEFA βρίσκεται σε καλό δρόμο όμως αυτό δεν αρκεί. Ο Παναθηναϊκός θέλει και συμμάχους στα ευρωπαϊκά λόμπι προκειμένου να συντομεύσει τον χρόνο αυτό και ο πρόεδρος της UEFA είναι πολύ ψηλά στη σχετική λίστα. Ωστόσο ο Πλατινι δεν αρκείται στα λόγια αλλά και στα έργα...

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.