Πράξη η δέσμευσή Σαμαρά για 11 εκ. έκτακτη επιχορήγηση στον Αθλητισμό
17/04/2014 17:51
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πράξη η δέσμευσή Σαμαρά για 11 εκ. έκτακτη επιχορήγηση στον Αθλητισμό

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης το υφυπουργείο Αθλητισμού κάνει γνωστό ότι θα δοθεί έκτακτη επιχορήγηση στον ελληνικό αθλητισμό για το 2014 ύψους 11 εκ ευρώ

Πράξη την δέσμευση του για επιπλέον ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού έκανε ο Αντώνης Σαμαράς. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης το υφυπουργείο Αθλητισμού κάνει γνωστό ότι θα δοθεί έκτακτη επιχορήγηση στον ελληνικό αθλητισμό για το 2014 ύψους 11 εκ ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη εγκριθεί 12 εκ ευρώ και πλέον η συνολική επιχορήγηση του 2014 θα φτάνει τα περσινά επίπεδα δίνοντας μια μεγάλη ανάσα στις αθλητικές ομοσπονδίες και τους ερασιτέχνες αθλητές της χώρας μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός για το ζήτημα της αναγκαίας στήριξης του ελληνικού αθλητισμού με πρόσθετους πόρους, υπογράφηκε σήμερα από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα η απόφαση για έκτακτη επιχορήγηση ύψους 11 εκατ. ευρώ.

Από το ποσό αυτό, 9 εκατ. ευρώ θα χορηγηθούν σε Αθλητικές Ομοσπονδίες και αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία, 1 εκατ. ευρώ θα διατεθεί για επείγουσες επισκευαστικές εργασίες σε εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ, και 1 εκατ. ευρώ για επείγουσες επισκευαστικές εργασίες σε Εθνικά Αθλητικά Κέντρα (ΕΑΚ) της χώρας.

Έτσι, η συνολική φετινή επιχορήγηση του ελληνικού αθλητισμού θα κυμανθεί στα περυσινά επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.