Πουλάει πίνακες για την προετοιμασία της Ελληνίδα πρωταθλήτρια
02/07/2014 16:34
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πουλάει πίνακες για την προετοιμασία της Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Πενία τέχνας κατεργάζεται και στον ελληνικό αθλητισμό πλέον. Πρωταθλήτρια του στίβου αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία δυο πίνακες ζωγραφικής που την απεικονίζουν προκειμένου να καλύψει μέρος των εξόδων της για προετοιμασία.

Μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδα η Μαρία Μπελιμπασάκη πρωταθλήτρια στα 100 και 200μ. καλεί φίλους και θαυμαστές να μετάσχουν σε δημοπρασία προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την προετοιμασία της μια που και ο ΣΕΓΑΣ όπως όλες οι αθλητικές ομοσπονδίες αδυνατεί να καλύψει οικονομικά όλους τους αθλητές του.

Οι δυο πίνακες που αναζητούν αγοραστές είναι αυτοί του Άγγελου Σπαρτάλη (0,80mΧ1,0m) με τιμή εκκίνησης τα 1500 ευρώ και της Ανεζίνα Μπλαζογιαννάκη (0,80mX1,0m) με εκκίνηση τα 1000 ευρώ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο σύντομο μήνυμά της η 23χρονη σπρίντερ από τη Σητεία της Κρήτης «Ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες για την στήριξη τους και ευελπιστούμε και στην δική σας υποστήριξη».

Περισσότερες πληροφορίες για τον ξεχωριστό πλειστηριασμό μπορεί να βρει κανείς στην προσωπική σελίδα της αθλήτριας belibasaki.com.

[photo_1]

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.