Ποινή σοκ στη Μπάρτσα από τη FIFA
02/04/2014 13:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποινή σοκ στη Μπάρτσα από τη FIFA

Βόμβα στα θεμέλια της Μπαρτσελόνα από τη FIFA.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε να τιμωρήσει τους «μπλαουγκράνα» με απαγόρευση μεταγραφών ως το καλοκαίρι του 2015 και για δυο ουσιαστικά μεταγραφικές περιόδου εξαιτίας παραβιάσεων κανονισμού που αφορά μεταγραφές παικτών κάτω των 18 ετών.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης η Μπαρτσελόνα έχει υποπέσει σε σειρά παραβάσεων πάνω σε πολλές διατάξεις που αφορούν στις μεταγραφές ξένων ανήλικων ποδοσφαιριστών αλλά και στη συμμετοχή αυτών σε διάφορα εσωτερικά πρωταθλήματα με τις ηλικιακές ομάδες του ισπανικού συλλόγου. Πρόκειται δε για παραβάσεις που έχουν καταγραφεί την περίοδο 2009-2013.

Οι Καταλανοί που τιμωρήθηκαν και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 370.000 ευρώ , έχουν δικαίωμα να ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα και βέβαια έφεση μέσα σε 90 ημέρες . Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η FIFA επέβαλε πρόστιμο ύψους 400.000 ευρώ και στην Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην οποία μάλιστα δόθηκε προθεσμία ενός έτους να διορθώσει τους κανονισμούς και το καταστατικό της και να εναρμονιστεί στις ισχύοντες για τα μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.