05/08/2010 14:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραχωρήσεις του Βωβού προς τον ΠΑΟ

Έγγραφο με το οποίο αποδέχεται να υπογράψει τρεις συμβάσεις με τον Δήμο Αθηναίων σχετικά με το έργο της «διπλής ανάπλασης» υπέβαλε την Τρίτη στον δήμαρχο Αθηναίων Ν.Κακλαμάνη, η εταιρία Μπάμπης Βωβός.

Με τις συμβάσεις αυτές «ξεμπλοκάρει» η υπόθεση του εμπορικού κέντρου στον Βοτανικό και η κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, το έγγραφο αναφέρεται στις εξής συμβάσεις:

1) Σύμβαση παραχώρησης χρήσης 1.800 θέσεων στάθμευσης του εμπορικού κέντρου έναντι χαμηλού οικονομικού αντιτίμου για κάθε οπαδό, το οποίο θα προσδιοριστεί από τα συμβαλλόμενα μέρη.

Στη σύμβαση αυτή θα πρέπει επίσης να προβλέπεται συγκεκριμένος αριθμός αθλητικών και μόνο εκδηλώσεων, για τις οποίες θα ισχύει η παραχώρηση αυτή.

2) Μεταβίβαση προς το Δήμο Αθηναίων, άνευ ανταλλάγματος, οριζόντιας ή οριζόντιων ιδιοκτησιών του εμπορικού κέντρου, εμπορικών χρήσεων, συνολικής επιφάνειας 3.000 μ2, προσμετρούμενης στον συντελεστή δόμησης 1,2.

3) Σύμβαση εργολαβίας (ως δωρεά προς το Δήμο Αθηναίων) για την κατασκευή από την εταιρία, με ίδιες δαπάνες, του Αθλητικού Κέντρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με πλαφόν συνολικής δαπάνης κατασκευής (συμπεριλαμβανομένης κάθε δαπάνης, όπως ΦΠΑ, μισθοί, ΤΣΜΕΔΕ, ΙΚΑ κ.λπ.) που δεν θα υπερβαίνει το ποσό των 13,5 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ataktos avatar
  ataktos 05/08/2010 16:27:57

  του έχει μείνει κουσούρι απο παιδί .. εκεί που χαρχαληζαι.. να γλύφει

 2. αναρχοδεξιός avatar
  αναρχοδεξιός 06/08/2010 05:46:52

  σιγά μη δώσουν 80 εκ. οι ακατανόμαστοι για να χτίσουν γήπεδο. αυτοί στο τσάμπα θέλουν να παίρνουν μόνο. και τελικά με το διορισμό του κωνσταντόπουλου αποδεικνύεται η σχέση τους με συν και τελικά ποιος πραγματικά σαμποτάρει την ιστορία του γηπέδου (το είπε και ο πάγκαλος) ο τζι-ζζζ-μη-γράψεις-το-όνομά-του-γιατί-θα-σου-σβήσω-το-ποστ

 3. Nikolas avatar
  Nikolas 08/08/2010 14:38:33

  Και ποιος θα χτίσει το γήπεδο;; Μη σώσει και χτιστεί, θα γίνει περισσότερο πράσινο και θα έχει περισσότερο όφελος ο Δήμος και οι δημότες! Ουφ!

  • αναρχοδεξιός avatar
   αναρχοδεξιός @ Nikolas 09/08/2010 06:37:31

   αν δε χτιστεί το γήπεδο θα γίνει οικόπεδα. που ζεις? στην ελλάδα ζεις. απλά οι ακατανόμαστοι δε θέλουν να χώσουν 80 εκ. και κοροϊδεύουν τον κόσμο του ΠΑΟ 4 χρόνια τώρα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.