Παραμένει κλειστό το ελληνικό ποδόσφαιρο
20/11/2014 18:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραμένει κλειστό το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ότι περνάει από το χέρι τους κάνουν οι κρατούντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για να το απαξιώσουν ακόμη περισσότερο. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ ούτε αυτό το σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της Super League της Football League αλλά και της Γ΄ κατηγορίας όπως και τα πρωταθλήματα ....γυναικών , νέων ΠΑΕ και προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Με δυο λόγια το ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει «Κλειστόν» για ακόμη μια αγωνιστική με γνώμονα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «την προστασία των εμπλεκομένων με οποιαδήποτε ιδιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αφού τα απαιτούμενα πρώτα βήματα δεν έγιναν ούτε από την πλευρά της Πολιτείας , ούτε και από αυτή των ΠΑΕ».

Για μια ακόμη Κυριακή όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη θα γελάει με την Ελλάδα και βέβαια θα την συγκρίνει με την Αλβανία και άλλες υπανάπτυκτες ποδοσφαιρικά χώρες.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απονενοημένος Διάβημας avatar
    Απονενοημένος Διάβημας 20/11/2014 21:22:50

    Τέτοιο που είναι, ας "κλείσει" και μόνιμα , έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα! Αν έχουν πει κάτι σωστό οι Κομουνιστές διαχρονικά , είναι αυτό για το ποδόσφαιρο πως είναι "το όπιο του λαού". Δε λέω ,μ'αρέσει το ποδόσφαιρο ,και να παίζω (when the world was young...) και να παρακολουθώ. Αλλα το Ελληνικό εδώ και χρόνια δεν είναι ποδόσφαιρο , είναι λαμογιόσφαιρο!

  2. Μεγάλες στιγμές avatar
    Μεγάλες στιγμές 21/11/2014 10:57:00

    Το να μην παίζεις μπάλα δεν βοηθάει πουθενά.Δεν το θέλουν ούτε οι παίκτες,ούτε οι προπονητές,ούτε οι φίλαθλοι.Τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να λυθούν ενώ παίζεται μπαλίτσα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.