Πάνω από 21 οι κατηγορούμενοι, στο... κάδρο 3 νέα πρόσωπα της ΕΠΟ
03/04/2015 23:17
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πάνω από 21 οι κατηγορούμενοι, στο... κάδρο 3 νέα πρόσωπα της ΕΠΟ

Ξεπερνούν τα 21 τα πρόσωπα που θα καλέσει ο ανακριτής για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο!

Ξεπερνούν τα 21 τα πρόσωπα που θα καλέσει ο ανακριτής για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο!


Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus τρία πρόσωπα στα οποία θα απαγγελθούν κατηγορίες από το ανακριτή διαφθοράς Γ. Αυγέρη, ενώ δεν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη από το εισαγγελέα Αρ. Κορέα προέρχονται από τον «σκληρό πυρήνα» της ΕΠΟ.

Πρόκειται για ένα μέλος του Δ.Σ της ομοσπονδίας και δύο υπαλλήλους της.

Αυτοί προστίθενται στα τρία ακόμη μέλη του Δ.Σ της ΕΠΟ και ένα υψηλόβαθμο στέλεχος στα οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα.

Επίσης ο κατάλογος αναμένεται να αυξηθεί αφού έρευνες στρέφονται και προς παράγοντες ομάδας αλλά και προς ακόμα έναν διαιτητή Super League.

Tην Παρασκευή 3/4 έγινε γνωστό ότι δύο νέα πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση και φέρεται να τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες είναι οι διαιτητές Super League Ηλίας Σπάθας και Αλέξανδος Δημητρόπουλος.

Συνολικά οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής ξεπερνούν του 21 και αν εξαιρεθούν οι 2 πρόεδροι ΠΑΕ της Super League και 3 μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, οι υπόλοιποι ανήκουν στην ΕΠΟ ως μέλη του Δ.Σ της, μέλη της ΚΕΔ, διαιτητές, μέλη πειθαρχικών οργάνων και υπάλληλοι.

Πηγή:soccerplus.gr, skai.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.