Πάλι πόρτα στον Μπέο η ΕΠΟ
02/06/2014 20:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πάλι πόρτα στον Μπέο η ΕΠΟ

Μπορεί να πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης του λαού του Βόλου , όχι όμως και της ΕΠΟ κι έτσι επισήμως τουλάχιστον παραμένει εκτός ποδοσφαίρου. Ο λόγος βέβαια για τον Αχιλλέα Μπέο . Ο νέος δήμαρχος Βόλου προσπάθησε να αναιρέσει την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σύμφωνα με την οποία έχει τιμωρηθεί ισοβίως από τα κοινά του ποδοσφαίρου.

Για μια ακόμη φορά όμως η απόφαση της ΕΠΟ ήταν αρνητική στην αίτηση για την αναψηλάφηση της συγκεκριμένης απόφασης κι έτσι συνεχίζει να μην έχει κανένα δικαίωμα ενασχόλησης με τα κοινά του ποδοσφαίρου. Από την άλλη βέβαια ο Αχχιλέας Μπέος ακολουθεί παντού τον Ολυμπιακό Βόλου, τσακώνεται με οπαδούς των άλλων ομάδων όπως έγινε στα Χανιά πριν λίγες μέρες και να βρίσκεται πίσω από κάθε βήμα της ομάδας του Βόλου.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ αναφέρει

“Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την αίτηση αναψηλάφησης του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ κατά της υπ΄ αριθμ. 204/2011 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE και της υπ΄αριθμ. 179/2011 απόφασης της Επιτροπής

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυθήριος avatar
    Κυθήριος 02/06/2014 21:32:31

    Δε πειράζει Αχιλλέα,καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.