Ο Μαρινάκης, η προστακτική και το εισιτήριο χωρίς επιστροφή
03/03/2015 16:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Μαρινάκης, η προστακτική και το εισιτήριο χωρίς επιστροφή

Μισό εκατομμύριο πρόστιμο ανακοίνωσε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης για τις εμφανίσεις στα δυο παιχνίδια με ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και Ντνίπρο στην Ουκρανία.

Οι ερυθρόλευκοι είδαν το άλλο πρόσωπο του προέδρου του Ολυμπιακού και τσιμπιόντουσαν όταν τον άκουσαν να λέει ««θα πάρετε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Τίποτα άλλο δεν περνάει από το μυαλό μου. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και πράξτε ανάλογα».

Η προστακτική που χρησιμοποίησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ άφησε άφωνους ιδιαίτερα τους ξένους παίκτες που δεν έχουν μάθει σε τέτοιες «νουθεσίες» από τις διοικήσεις των ομάδων που πέρασαν.

Ωστόσο σε όλους έκανε και κάτι άλλο εντύπωση. Το ότι από το πρόστιμο εξαιρέθηκε ο Βίτορ Περέϊρα. Για τους περισσότερους κύριος υπεύθυνος της τραγικής εικόνας που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι είναι σχεδόν η ίδια ομάδα που νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Γιουβέντους στο ξεκίνημα της σεζόν όταν βέβαια στον πάγκο ήταν ο Μίτσελ κι όχι ο Πορτογάλος.

Βέβαια οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Περέιρα ο Μαρινάκης κρατάει ένα ξεχωριστό πρόστιμο αν ο Ολυμπιακός δεν ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ την επόμενη Τετάρτη (11/3) στον επαναληπτικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Ένα πρόστιμο που δεν ξεπερνάει τα 200 ευρώ όσο δηλαδή κοστίζει το εισιτήριο Αθήνα-Λισαβόνα χωρίς επιστροφή. Μέχρι τότε ο Πορτογάλος απολαμβάνει της ασυλίας του ισχυρού άνδρα των ερυθρολεύκων.