Ο Γκάλης τώρα μπορούσε , τώρα ανέλαβε
27/06/2014 10:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Γκάλης τώρα μπορούσε , τώρα ανέλαβε

Η είδηση της χρονιάς στη Θεσσαλονίκη είναι η επιστροφή του Νίκου Γκάλη στον Άρη μετά από 22 χρόνια. Ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ αφού πέρασε από πολλά στάδια , αφού έμεινε για πολλά χρόνια μακριά από τα φώτα του παρκέ γυρίζει στην ομάδα που ανέδειξε και τον ανέδειξε με το ρόλο του «πρεσβευτή».

Ο «γκάνγκστερ», όπως ήταν το παρατσούκλι του λόγω καταγωγής επιστέφει στον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να βοηθήσει για την σωτηρία του Άρη. Η αλήθεια είναι ότι οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουν εδώ και πολλά χρόνια διαφόρων ειδών προβλήματα κι ο Γκάλης ήταν πάντα ο ανεκπλήρωτος πόθος.

Ο ίδιος διάλεξε τώρα να δρομολογήσει την επιστροφή του , ως απλός στρατιώτης όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του όμως είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι θεώρησε πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή που θα μπορέσει να βοηθήσει πραγματικά. Κι αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι πλέον ο Άρης έχει σχέδιο , έχει όραμα και διαθέτει ανθρώπους με όρεξη για να τον ξαναφτάσουν ψηλά.

Ο Νίκος Γκάλης είναι ένας πετυχημένος businessman και αυτό το μοντέλο θέλει να εφαρμόσει και στην αγαπημένη του ομάδα. Η σκέψη να οργανώσει τον Άρη σαν μια καλοκουρδισμένη επιχείρηση τον εξιτάρει και του δίνει κίνητρα για να αφοσιωθεί στο σκοπό αυτό. Ο Άρης είχε και άλλες χρονιές σοβαρά προβλήματα και θα μπορούσε να αναλάβει και τότε πρωτοβουλίες. Όμως τώρα σύμφωνα με τον ίδιο είναι η κατάλληλη ευκαιρία και τώρα τα σχέδιά του μπορούν να περπατήσουν δημιουργώντας και πάλι μια ομάδα ανάλογη με εκείνη της χρυσής εποχής.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.