Οι χούλιγκανς έδιωξαν το Φάιναλ Φορ του Πόλο από τη Λάρισα
08/05/2014 20:23
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι χούλιγκανς έδιωξαν το Φάιναλ Φορ του Πόλο από τη Λάρισα

Η βεντέτα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ έχει εξαπλωθεί και σε άλλα σπορ δημιουργώντας αναστάτωση και απρόσμενες αλλαγές.

Η βεντέτα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ μετά τον ντροπιαστικό ημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα δεν έχει αναστατώσει μόνο το ποδόσφαιρο αλλά έχει εξαπλωθεί και σε άλλα σπορ δημιουργώντας αναστάτωση και απρόσμενες αλλαγές.

Τρανό παράδειγμα το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου πόλο που από την Λάρισα που είχε προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο μεταφέρθηκε τελικά στο Π.Φάληρο μετά την αδυναμία της Αστυνομίας να καλύψει το γεγονός.

Θα αναρωτιόταν κανείς τι κίνδυνο μπορεί να έχει μια διοργάνωση πόλο που παίρνουν μέρος ομάδες όπως η Χίος, ο Νηρέας Λαμίας , η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός ....η οποία μάλιστα γίνεται στη Λάρισα. Η απάντηση κρύβεται στην ομάδα του Ολυμπιακού και πιθανώς στις κάποιες δεκάδες φίλων του που θα θέλουν να τον ακολουθήσουν και να τον υποστηρίξουν στον τελικό του Σαββάτου.

Τα επεισόδια στην Τούμπα είναι ακόμη νωπά , ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς φίλους στη Θεσσαλία ενώ και η Θεσσαλονίκης βρίσκεται πολύ κοντά στη Λάρισα. Έτσι η αστυνομική διεύθυνση της πόλης άναψε κόκκινο για την διοργάνωση της τελικής φάσης του Κυπέλλου αφού όπως αναφέρει: «για την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, εντοπίστηκαν σημαντικά προβλήματα που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την κοινωνικοοικονομική ζωή της πόλης της Λάρισας».

Έτσι η βία νίκησε για μια ακόμη φορά τον αθλητισμό και όλοι κοιμούνται ήσυχοι...

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.