#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/07/2010 09:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι κουμπάροι, ο Ολυμπιακός και ο Ντένις ο Τρομερός«Οι συμπέθεροι κι οι κουμπάροι τον πρώτο χρόνο έχουν χάρη» λέει ο πάνσοφος λαός και όσοι δεν έχουν σιχτιρίσει για  καμία από τις δύο κατηγορίες αυτών τωνsuigeneris «συγγενών» θα προταθούν για το βραβείο «Μαρία Τερέζα 2010».

Ο Μαρινάκης ζει το μεγάλο του όνειρο ως μεγαλόμετοχος του Ολυμπιακού και τις φήμες ότι θα στηρίξει τη Ντόρα στις πολιτικές της πρωτοβουλίες φαίνεται ότι τις ακούει βερεσέ.

Έχει ήδη κλείσει Kevin Mirallas, Denis Epstein, Balazs Megyeri, Francois Modesto, Ariel Ibagaza υπογράφει σήμερα ο Ρόμενταλ, γύρισε και  Γιώργος Κατσικογιάννης από το δανεισμό, ετοιμάζει τη «μεταγραφή-αεροδρομίου»… ποια Ντόρα και ποιο φόρουμ τώρα, καλύτερα 10 πεθερές παρά 2 μάνατζερ.

Κι αυτός ο Ντένις Ρόμενταλ ένα σκασμό λεφτά θέλει. Ούτε ο Ντένις ο Τρομερός να ήταν.

Το δικό του ζόρι φαίνεται να τραβάει και ο  υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά κ. Πέτρος Μαντούβαλος. Ο Τάσος Μητρόπουλος, είναι αμφίβολο αν θα έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα δημοτικά, τώρα που ανέλαβε εκ νέου πόστο στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Έτσι ο συνδυασμός «Πειραιάς- Πόλη- Θρύλος» κινδυνεύει να μείνει χωρίς «Ράμπο».

Την ξεκάθαρη άποψη προς πάσα κατεύθυνση ότι «ο Ολυμπιακός είναι πέρα και πάνω από κόμματα» διατύπωσε δημόσια  ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και πώς να μην είναι έτσι;

Δηλαδή οι Πασόκοι Ολυμπιακοί άρρωστοι δεν θα ανανεώσουν τα διαρκείας, τώρα που ο Κόκκαλης πέρασε σε δεύτερο πλάνο, ή οι Παναθηναϊκοί για να πάνε στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν έως τρίτου βαθμού συγγενή στο αντάρτικο;

Ο Βενιζέλος να γινόταν πρόεδρος στον ΠΑΟ, η Λιάνα θα πάει στο γήπεδο,  οι δεξιοί θα δουν την ομάδα τους αρκεί να μην έχει πάνω από 3 αριστεροπόδαρους, οι του Καρατζαφέρη θα απολαύσουν τα  δυναμικά μπακ-χαφ, οι οικολόγοι τα ματς σε φυσικό γρασίδι, οι ανανεωτικοί φρέσκιες νεανικές ομάδες, οι συνασπισμένοι ομάδες που προήλθαν από συγχώνευση μικρότερων και οι νεοσταλινικοί θα κρίνουν την ταξική ενδεκάδα τους.

Οι της Ντόρας θα περιμένουν τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης στο φόρουμ για να τοποθετηθούν επί του μπαιγνίου, φέρνοντας προτάσεις για κατάργηση του οφσάιντ, εμφύτευση κάμερας και μικροφώνων σε παίκτες και διαιτητές  αλλά και διαδραστικής επικοινωνίας. Δηλαδή κάθεσαι στον καναπέ και λες στον Καραγκούνη: πρόσεχε Γιώργη δεξιά, ή μπουμπούνα το, το …τιμημένοΤην επίσης φήμη που κυκλοφόρησε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης«δε θα δώσει ούτε ένα ευρώ στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη», την συμμεριζόμεθα, καθώς δεν περισσεύει τίποτε. Η ομάδα θέλει τεράστια ποσά για να ενισχυθεί,  δεν υπάρχουν και τα λεφτά τουChampionsLeague, ξεκινάμε με Μπέσα (αύριο στα Τίρανα) και βλέπουμε,είμεθα και σε φάση κρίσεως ΔΝΤ,   οπότε δύσκολοι καιροί για ανέφελες σχέσεις.

Και σε όλες τις σχέσεις μέχρι την έλευση της αταξικής κοινωνίας, κουμάντο θα κάνει αυτός που έχει το «πάνω χέρι».

Μικρός Οδυσσέας