Οι εκλογές καθορίζουν τις εξελίξεις στην ΕΠΟ
29/12/2014 16:06
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι εκλογές καθορίζουν τις εξελίξεις στην ΕΠΟ

Ελάχιστες μέρες χρονικά θα απέχουν οι εκλογές της ΕΠΟ με τις βουλευτικές έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι θα επηρεαστούν καθοριστικά από αυτές.

Η ακριβής ημερομηνία θα γίνει γνωστή την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου αλλά όλα δείχνουν ότι πηγαίνει ολοταχώς για τα τέλη Ιανουαρίου. Με δεδομένο ότι στις 25/1 θα έχουμε τις πολύ κρίσιμες βουλευτικές τίποτα δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει πριν γίνει γνωστή η νέα κυβέρνηση.

Βέβαια οι «μνηστήρες» έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους με βασικότερο τον παλιό γνώριμο που δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Γκαγκάτση .

Ο Euroπρόεδρος επανέρχεται ισχυροποιημένος στην κούρσα για την προεδρία μετά τις εκλογές του 2012 που τις έχασε σχετικά από τον Γιώργο Σαρρή. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Βασίλης Γκαγκάτσης μπαίνει στην προεκλογικό περίοδο με ισχυρούς συμπαίκτες από τον επιχειρηματικό και βέβαια ποδοσφαιρικό χώρο . Πολλοί, πριν προκηρυχθούν οι εκλογές, τον θεωρούσαν απόλυτο φαβορί. Τώρα τα πράγματα είναι απόλυτα ξεκάθαρα. Η επόμενη πολιτική μέρα θα καθορίσει την επόμενη μέρα της ΕΠΟ...

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.