Νέα φλέβα χρυσού ανακάλυψε η UEFA
28/03/2014 10:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα φλέβα χρυσού ανακάλυψε η UEFA

Το ρόλο του Μίδα επιδιώκει να παίξει για μια ακόμη φορά η UEFA με αντικείμενο τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου. Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας διοργάνωσης με την ονομασία Nations League που εκμεταλλεύεται τα ήδη υπάρχοντα φιλικά προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων , τα οποία εντάσσει σε μια νέα ευρωπαϊκή Λίγκα και στη συνέχεια την πουλάει ως νέο προϊόν σε εταιρείες τηλεοπτικών δικαιωμάτων , εμπορικά προϊόντα ανακαλύπτοντας μια νέα φλέβα χρυσού.

Το σχέδιο που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της στο Καζακστάν αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά το 2018 και μάλιστα θα έχει και ακόμη ένα κίνητρο εκτός του οικονομικού που θα προκύψει για τις Ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες αφού οι νικήτρια ομάδα του Nations League θα κερδίσει και το εισιτήριο για την τελική φάση το εκάστοτε επερχόμενου Euro.

Το νέο project που ψηφίστηκε ομόφωνα από τις 54 ευρωπαϊκές ομοσπονδίες προβλέπει τον διαχωρισμό των εθνικών ομάδων σε γκρουπ δυναμικότητας , κατηγορίες και ομίλους που θα αγωνίζονται στις ημερομηνίες που ήδη υπάρχουν για φιλικά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα θα υπάρχουν τέσσερα μεγάλα γκρουπ και τρία ή τέσσερα μικρότερα, ενώ κάθε εθνική ομάδα θα δίνει 4 έως 6 ματς στο διάστημα Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου. Οι νικητές των τεσσάρων ομίλων, στη συνέχεια θα παίζουν στο Final Four που θα γίνεται σε ουδέτερο έδαφος. Στα γκρουπ με τις ομάδες μικρότερης δυναμικότητας οι ομάδες θα επιδιώκουν να ανέβουν στο γκρουπ των ισχυρών και αντίθετα οι χειρότερες των ισχυρών θα πέφτουν στους αδύναμους.

>Η τελική μορφή της νέας διοργάνωσης θα δημιουργηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Το σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι η UEFA ανακάλυψε νέα φλέβα χρυσού.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.