Μικρή προσέλευση μεγάλες επιδόσεις στο στίβο
09/02/2014 14:21
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μικρή προσέλευση μεγάλες επιδόσεις στο στίβο

Ο ελληνικός στίβος έχει υποφέρει πολλά. Έχει απογοητεύσει πολλούς αλλά έχει προσφέρει και σπουδαίες στιγμές στον αθλητισμό. Είναι κρίμα να φορτώνουμε στα νέα παιδιά τις αμαρτίες των παλιών. Έχουν κι αυτά δικαίωμα στην ευκαιρία και πρέπει να τους τη δώσουμε με την υποστήριξή μας

Τελικά εμείς οι Έλληνες έχουμε την ικανότητα να αδικούμε τους εαυτούς μας. Το απόγευμα του Σαββάτου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γινόταν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Παρόντες αθλητές από όλα τα σημεία της Ελλάδας αλλά και την Κύπρο με υψηλές επιδόσεις . Εισιτήριο δεν υπήρχε, ούτε άλλο μεγάλο αθλητικό γεγονός στην Αττική εκείνη την ώρα . Ήταν μια ιδανική επιλογή για χιλιάδες γονείς παιδιά και φίλους του αθλητισμού να πάνε στο ΣΕΦ και να χειροκροτήσουν τα παιδιά της διπλανής τους πόρτας.

Κι όμως στις εξέδρες του φαληρικού σταδίου δεν βρέθηκαν πάνω από 1000 με το ζόρι 1500 θεατές. Οι οποίοι είχαν την τύχη να δουν δυο αθλητές να πετυχαίνουν κορυφαίες επιδόσεις στον κόσμο. Ο Κώστας Φιλιππίδης με το 5.77 στο επι κοντώ και ο Λούης Τσάτουμας με το 8.23 στο μήκος.

Οι δυο πρωταθλητές σχεδόν στα βουβά υποχρέωσαν τους ξένους αντιπάλους τους να ψάξουν να μάθουν τι έγινε στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου . Εκεί όπου πολλοί από μας απαξιώσαμε να πάμε. Και χωρίς εισιτήριο ακόμα.

Ο ελληνικός στίβος έχει υποφέρει πολλά. Έχει απογοητεύσει πολλούς αλλά έχει προσφέρει και σπουδαίες στιγμές στον αθλητισμό. Είναι κρίμα να φορτώνουμε στα νέα παιδιά τις αμαρτίες των παλιών. Έχουν κι αυτά δικαίωμα στην ευκαιρία και πρέπει να τους τη δώσουμε με την υποστήριξή μας.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.