Μέγα σκάνδαλο στον Αγ. Κοσμά. Πάνω από 1εκ ευρώ έκαναν φτερά
21/11/2014 12:08
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μέγα σκάνδαλο στον Αγ. Κοσμά. Πάνω από 1εκ ευρώ έκαναν φτερά

Οσμή σκανδάλου όμοιο του οποίου δεν έχει ξανασυμβεί σε αθλητικό κέντρου βγαίνει από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, λίγο καιρό πριν αυτές παραδοθούν στους νέους ιδιοκτήτες που θα επενδύσουν στο Ελληνικό.

Μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που διέταξε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός στις 7 Νοεμβρίου βρέθηκε «μαύρη τρύπα» στη διοίκηση του ΕΑΚΝ που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ξεπερνάει το 1 εκ ευρώ.

Από εκείνη την ημέρα είναι άφαντος ο πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Κωνσταντίνος Πρίφτης για τον οποίο πριν λίγα εικοσιτετράωρα η αρμόδια εισαγγελέας Ελένη Ράϊκου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.

Ωστόσο το ...εκλεκτό μέλος της ΔΗΜΑΡ έχει χαθεί από προσώπου γης και ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται. Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι και με αφορμή τον τραυματισμό ενός αθλητή των καταδύσεων στο καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά λόγω διαβρωμένων υλικών ο Γιάννης Ανδριανός είχε ζητήσει την παραίτηση του κύριου Πρίφτη από την θέση του προέδρου του ΕΑΚΝ χωρίς ποτέ να την αποδεχθεί.

Τα απόνερα της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο αθλητικό κέντρο είναι μεγάλα και ήδη όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις κινδυνεύουν με λουκέτο αφού δεν υπάρχουν χρήματα στο ταμείο να καλυφθούν τα τρέχοντα έξοδα. Ανάμεσα σε αυτές τόσο οι πισίνες του Αγίου Κοσμά που κολυμπάνε εκατοντάδες παιδιά και πολλές ομάδες αλλά και η πισίνα «Πέτρος Καπαγέροφ» στον Πειραιά που χρησιμοποιούν ως έδρα η ανδρική και γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που αμφότερες εκτός τις εγχώριες έχουν και διεθνείς υποχρεώσεις.

Όμηροι της κατάστασης και οι περίπου 50 υπάλληλοι του Αθλητικού Κέντρου , από καταγγελία των οποίων ξεκίνησε η έρευνα, που δεν μπορούν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.