Κόλλησε σε χαρτόσημο μαμούθ η ΑΕΚ
12/04/2014 15:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κόλλησε σε χαρτόσημο μαμούθ η ΑΕΚ

O Δικέφαλος πρέπει να καταβάλει χαρτόσημο ύψους 3 εκ ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της εταιρείας και να εκχωρηθεί το χρέος Ψωμιάδη στο Δημόσιο.

Χαρτόσημο μαμούθ φρενάρει τις διαδικασίες για να επιστρέψει η ΑΕΚ καθαρή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου άκουσαν με απογοήτευση από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη ότι θα πρέπει να καταβάλουν οπωσδήποτε το χαρτόσημο ύψους 3 εκ ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της εταιρείας και να εκχωρηθεί το χρέος Ψωμιάδη στο Δημόσιο.

Ένα ποσό που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αλλά δεν φαίνεται και η διάθεση από κάποιον να πληρωθεί με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εκνευρισμός και αμηχανία στους ανθρώπους που τρέχουν την υπόθεση και δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη. ΄

Ήδη έχουν δρομολογηθεί κινήσεις προς το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να εκλείψει αυτό το εμπόδιο και να ξανανοίξει ο δρόμος για να μπορέσει η ΑΕΚ να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Football League αλλά ως τότε καμία διαδικασία δεν μπορεί να τρέξει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 12/04/2014 19:33:37

  Όχι ρε Βαγγέλα,κι ο Χαρούλης δικός μας είναι;!...

 2. Marcelos avatar
  Marcelos 12/04/2014 20:51:11

  Από τα 250 που έβαλαν "φέσι" σε κράτος και ιδιώτες, ας πληρώσουν τα 3 τουλάχιστον... Ο Ψωμιάδης έφαγε 25 μύρια κτλ. Τα άλλα 200τόσα εκατομμύρια ποιος τα έφαγε;;; Θα τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι;;;

 3. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 12/04/2014 22:16:00

  Κύριος υπεύθυνος για αυτό δεν είναι ο Ψωμιάδης και οι λοιποί, αλλά το Κράτος, οι Μηχανισμοί του και πρώτιστα οι Κυβερνήσεις. Αν το κράτος λειτουργούσε και οι πολιτικοί δεν ήταν αρχιλαμόγια, δεν θα επέτρεπαν την συσσώρευση τέτοιων οφειλών και την παρουσία τέτοιων λαμογιών. Μήπως πρέπει ως Πολίτες να κινηθούμε δικαστικά κατά των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών και των κυβερνώντων;

 4. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 13/04/2014 15:18:35

  Στο τέλος θα χαριστούν και τα 3 εκ.

 5. Μόνο την αλήθεια avatar
  Μόνο την αλήθεια 13/04/2014 17:15:30

  Όταν τα χάριζαν του γαύρου ήταν καλά. Με λεφτά της Τράπεζας Κρήτης (δηλαδή του ελληνικού λαού), έκανε μεταγραφές, σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Και στο φινάλε το πολιτικό σύστημα ανακήρυξε τον Σ. Κόκαλη "εθνικό προμηθευτή", δηλαδή on line σύνδεση με τα δημόσια ταμεία. Ας ψάξετε λίγο την ιστορία να δείτε τα παρασκήνια. Κ. Σημίτης βουλευτής ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά, ο πατέρας του μαζί με το πατέρα του Κόκαλη στη λεγόμενη Κυβέρνηση του βουνού. Χ. Φλωράκης, Γ.Γ. ΚΚΕ, με τις ευλογίες του ξεκίνησε η εποχή Κόκαλη. Και πόσα άλλα ........ ΟΣΦΠ = 100% κρατική ομάδα. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.