Και τρίτος πρόεδρος ΠΑΕ στην "εγκληματική οργάνωση"
04/04/2015 18:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και τρίτος πρόεδρος ΠΑΕ στην "εγκληματική οργάνωση"

Από... εκλεκτές προσωπικότητες διανθίζεται πλέον σε καθημερινή βάση η λίστα των κατηγορούμενων της «εγκληματικής οργάνωσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τελευταία προσθήκη ακόμα ένας πρόεδρος της Super League μαζί μάλιστα με τον τεχνικό διευθυντή του.

Έτσι οι πρόεδροι που διώκονται ποινικά πλέον από την έρευνα του Γιώργου Ανδρεάδη φτάνουν τους τρεις.

Αμέσως μετά το Πάσχα αναμένεται τόσο αυτός όσο και ο υπόλοιπος σκληρός πυρήνας της «εγκληματικής οργάνωσης» να εμφανιστούν απέναντι στον ανακριτή προκειμένου να τους απαγγείλει κατηγορίες.

Το εν λόγο τελευταίο εκλεκτός μέλος, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών, είναι πρόεδρος μιας από τις πιο νοικοκυρεμένες ΠΑΕ της SuperLeague η οποία δεν ανήκει στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει και να σημειώσει σημαντικές επιτυχίες.

Παρόλα αυτά ο ίδιος ο πρόεδρος είχε το τελευταίο διάστημα μπλεξίματα με την δικαιοσύνη για καθαρά προσωπικές – επαγγελματικές του υποθέσεις οι οποίες δεν έχουν ακόμη κλείσει.

Και η ομάδα του έχει εμπλακεί σε αγώνες που διερευνήθηκαν για παράνομο στοιχηματισμό, ωστόσο απαλλάχθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.