
Καινούργια επεισόδια στο σίριαλ «στημένα ματς»
Καινούργια επεισόδια στο σίριαλ «στημένα ματς» που ταλανίζει εδώ και καιρό το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Η τοποθέτηση του πρώην διαιτητή και προέδρου της ΚΕΔ, Σωτήρη Βοριά, στην εκπομπή «Η Δίκη στο Blue Sky», άνοιξε ακόμη μία λαμπρή σελίδα στην «ιστορία»του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Βοριάς αναφέρθηκε στη ρεβάνς του αγώνα Μακάμπι- ΟΣΦΠ για το Europa League, εμπλέκοντας τα ονόματα των Μαρινάκη, Μπέου, Δαλούκα και Βασσάρα. Ο άλλοτε διεθνής ρέφερι δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, τόνισε ωστόσο ότι στα γραφεία της ΕΠΟ έχει σταλεί ενυπόγραφη επιστολή, η οποία αναφέρει αναλυτικά τι έχει συμβεί στην εν λόγω αναμέτρηση.
Οι εμπλεκόμενοι μιλούν για σκευωρία, προτίθενται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, ενώ ο Μπέος δεν δίστασε να μιλήσει για αποτυχημένο μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου, ο οποίος είναι ο ηθικός αυτουργός της όλης ιστορίας.
Να επιστρέψουμε όμως στα αγωνιστικά, μιας και είναι ημέρα ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Στις 18:00 Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου και στις 21:00 το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.
Το Κύπελλο αποτελεί μονόδρομο για την ΑΕΚ αν θέλει να σώσει τη φετινή χρονιά, και οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα σήμερα το βράδυ. Πέραν των Λεονάρντο και Αραμπατζή, ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μανωλά (δέχτηκε κόκκινη στο ματς με τον Εργοτέλη), στους τραυματίες Γιάχιτς και Γκέντσογλου (έκαναν και την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή), στον ανέτοιμο Ντρπιτς και στους εκτός πλάνων Αργυρίου και Νταντόμο όπως επίσης και στον Έντερ, που έμεινε εκτός για να μπουν οι Νικόλτσης και Κλωναρίδης.
Το Κύπελλο αποτελεί τον μεγάλο στόχο και του ΠΑΟΚ κατά τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Μάκη Χάβου θα προσπαθήσει να φύγει από το ΟΑΚΑ με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα δίνει ελπίδες για τη ρεβάνς της Τούμπας. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Βιεϊρίνια και όλα δείχνουν ότι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα είναι ο αντικαταστάτης του στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας. Επίσης δεν προπονήθηκαν οι Φιλομένο και Σταφυλλίδης, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης προπονήθηκε κανονικά. Στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου δεν μετέχουν και άλλοι παίκτες. Πρόκειται για τους Μαλεζά, Έτο, σε μία επιλογή του προπονητή, ενώ έξω έμειναν και οι Χαλκιάς, Φωτάκης, Βιτόλο που κρίθηκαν τελικά ανέτοιμοι.
Επιστρέφουμε και στο στοίχημα λόγω Κυπέλλου, θεωρώντας ότι ο Ατρόμητος έχει τα φόντα να κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου, στον οποίο παρατηρείται μια αναταραχή, μετά την παραίτηση του Σάκη Τσιώλη. Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ έχει πολλές παραμέτρους (θέληση και των 2 για πρόκριση, ροτέισον και απουσίες). Περιμένουμε ένα «κλειστό» ματς, με το Χ να δείχνει αρκετά πιθανό.
Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου 1 απόδοση 2.40
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Χ απόδοση 3.10
Δυάδα στο 7.44
Μ.Ο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ




ΣΧΟΛΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .
Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Οι βάζελοι, άρχισαν τα γνωστά τους παιχνίδια. Δεν πειράζει.Απόκριες έχουμε και μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι...
Μπεεεε...Συνέχισε να βοσκάς...
Σκευωρία κατά του Μπέου, ρε παιδιά και του Μαρινάκη, φως φανάρι...
Α.Ε.Κ.
Δεν τα λέτε δεν τα γράφετε θα τα πω εγώ, τώρα που περνάω μια μικρή κρίση μεγαλείου. Σκίζουμε και στο ...στοίχημα
7.44 η δυάδα που πέρασε. Βάζεις 10 ευρώ τα κάνεις 74,4