Καθαρά εναντίον της "Αγ.Σοφιάς" ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού
28/01/2015 17:19
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καθαρά εναντίον της "Αγ.Σοφιάς" ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού

Γνωστή είναι η θέση του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια η οποία μόνο θετική δεν είναι. Ο βουλευτής Ζακύνθου και δικηγόρος στο επάγγελμα στην τοποθέτηση που είχε κάνει από το βήμα της Βουλής στις 30 του περασμένου Ιουλίου σχετικά με το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής ήταν κάθετος στην παραχώρηση των τριών στρεμμάτων από το Άλσος μιλώντας μάλιστα για πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Είναι δυνατόν, τρία στρέμματα του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας να καταστραφούν τη στιγμή που η Αθήνα έχει ανάγκη για πνεύμονες πρασίνου και που έχουν υπάρξει αντιδράσεις και για πολύ μικρότερα πάρκα. Αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη να καταστραφούν τα τρία αυτά στρέμματα; Εδώ εμείς τι θα κάνουμε; Θα κλείσουμε τα μάτια; Θα πρέπει να δημιουργηθεί το γήπεδο, αλλά στην βάση του αρχικού παραχωρητηρίου. Όχι εις βάρος του άλσους. Μην γινόμαστε μοχλός στα χέρια πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων. Σεβασμό στο περιβάλλον πρέπει να δείξουμε».

Η συνέχεια επι της οθόνης…

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.