Θηλιά 5 εκ στον Πανιώνιο
08/02/2014 12:19
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θηλιά 5 εκ στον Πανιώνιο

Με μια θηλιά 5 εκατομμυρίων ευρώ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League ο Πανιώνιος και πλέον το μέλλον του διαγράφεται ζοφερό ενώ απειλείται άμεσα με κατασχέσεις.

Τα κακά μαντάτα ήρθαν μετά το δεύτερο απολογιστικό σημείωμα για την οικονομική θέση της ΠΑΕ το 2012 το οποίο έδειξε ότι η μαύρη τρύπα στην «Πλατεία» πλησιάζει τα 5 εκ ευρώ από τα οποία τα 2,9 είναι χρέη προς το δημόσιο τα οποία οφείλονται σε παράλειψη της περασμένης διοίκησης .

Όπως μάλιστα τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της οι κυανέρυθρη διοίκηση «το χρέος αυτό προς το Δημόσιο έχει δημιουργήσει αρρυθμία στην λειτουργία της ΠΑΕ, καθώς γίνεται άμεσα απαιτητό με τη μορφή κατάσχεσης.

Με δεδομένο ότι οποιοδήποτε προϋπολογισμένο έσοδο από εδώ κι εμπρός υφίσταται την ως άνω κατάσχεση και λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι τα έξοδα συντήρησης της ομάδας τρέχουν, όλες οι δυνάμεις που θέλουν έναν βιώσιμο Πανιώνιο οφείλουν να επικεντρώσουν τις δυνάμεις τους στην αντιμετώπιση του χρέους βρίσκοντας μια λύση άμεση, βιώσιμη και με προοπτική».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο χρέος αμφισβητεί έντονα τόσο ο πρώην πρόεδρος Γεράσιμος Βεντούρης όσο και ο πρώην μεγαλομέτοχος της ομάδας Κωνσταντίνος Τσακίρης

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.