Θέμα χρόνου η ρήξη Πολιτείας – ΕΠΟ
31/03/2015 16:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θέμα χρόνου η ρήξη Πολιτείας – ΕΠΟ

Ο μήνας του μέλιτος ανάμεσα στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Πολιτεία έλαβε και επίσημα τέλος με την συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού και των παραγόντων της ΕΠΟ , της UEFA και της FIFA.

Έχοντας στο τραπέζι της συνάντησης το νέο αθλητικό νόμο που είναι έτοιμος να κατατεθεί προς ψήφιση άπαντες συμφώνησαν ότι ...διαφωνούν σχεδόν παντού.

Περισσότερα από δέκα είναι τα σημεία διαφωνίας των δυο πλευρών με κυριότερα τους εν ενεργεία τακτικούς δικαστές, το σύστημα εκλογών στην ΕΠΟ και την διάρκεια θητείας του ΔΣ, την επιβολή ποινών, την δυνατότητα του υφυπουργού να διακόπτει πρωταθλήματα και να απαγορεύει σε ομάδες την έξοδο στην Ευρώπη και βέβαια την παρέμβαση σε θέματα διαιτησίας.

Η ρήξη είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατή και τότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της Πολιτείας. Προς το παρόν δόθηκε μια δεκαήμερη παράταση στην ΕΠΟ και τις διεθνείς ομοσπονδίες να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους μέχρι τη νέα και καθοριστική συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές για να καταλήξουν (;) στα επίμαχα άρθρα που θα περιληφθούν στο νέο νόμο.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.