Επιχορηγήσεις... «εικονική πραγματικότητα»
10/04/2015 14:37
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιχορηγήσεις... «εικονική πραγματικότητα»

Λάδι λάδι και τηγανίτα τίποτα λέει ο λαός κάτι που ισχύει σε απόλυτο βαθμό όσον αφορά στις επιχορηγήσεις των αθλητικών Ομοσπονδιών. Την Μεγάλη Τετάρτη ο υφυπουργός Αθλητισμού ανακοίνωσε μέσω Δελτίου Τύπου το ύψος των επιχορηγήσεων που θα δοθούν φέτος σε κάθε ομοσπονδία ξεχωριστά για το 2015 όπως και τα ποσά που θα δοθούν και στα Αθλητικά Κέντρα της χώρας.

Συνολικά θα δοθούν 46.952.000 ευρώ ποσό μειωμένο κατά 12,35 εκ ευρώ σε σχέση με το 2014.

Βέβαια το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου από την μία ανακούφισε τις Ομοσπονδίες από την άλλη δεν άλλαξε τίποτα από την τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει αφού τα χρήματα προς το παρόν είναι μόνο στα χαρτιά. Χιλιάδες εργαζόμενοι στις Ομοσπονδίες και στα Αθλητικά Κέντρα θα κάνουν Πάσχα απλήρωτοι αφού πολλοί είναι εκείνοι που έχουν να δουν μισθό στο λογαριασμό τους από τον Δεκέμβριο του 2014 όταν και μπήκε η τελευταία δόση του περσινού προϋπολογισμού.

Η ενημέρωση που δίνει η ΓΓΑ για την εκταμίευση του 40% από τα ποσά που έχουν εγκριθεί αναφέρει ότι πλέον όλα βρίσκονται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αλλά κανείς δεν μπορεί να δεσμευτεί για το πότε θα φτάσουν στα λογιστήρια των Ομοσπονδιών. Αν υπολογίσουμε ότι η γραφειοκρατία θα τα καθυστερήσει τουλάχιστον για 10 μέρες ακόμη μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ότι φτάσαμε τους 4 μήνες για να μπουν τα πρώτα χρήματα στον αθλητισμό.

Προς το παρόν λοιπόν ο οβελίας αποτελεί για τους ανθρώπους των αθλητικών ομοσπονδιών μόνο εικονική πραγματικότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.