Εμπάργκο για γέλια και για κλάματα από τον Ολυμπιακό
22/01/2015 13:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εμπάργκο για γέλια και για κλάματα από τον Ολυμπιακό

Οι μεγάλες ομάδες δεν φαίνονται μόνο στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως δεν βάζουν μικροσυμφέροντα πάνω από τον ίδιο τους τον κόσμο και την κοινωνία γενικότερα.

Κάτι που εφαρμόζει το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια Κυπέλλου με συμπεριφορές και αντιδράσεις που παραπέμπουν σε ομάδες της γειτονιάς κι όχι ιστορικά σωματεία όπως είναι.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικαλούμενοι την σχέση του ΟΤΕ TV με τον ΣΚΑΙ αρνούνται στους δυο τελευταίους αγώνες του Κυπέλλου που έχουν δώσει εκτός έδρας με Φωστήρα και Τύρναβο να κάνουν δηλώσεις μπροστά στις κάμερες του συνδρομητικού καναλιού που έχει τα δικαιώματα και την ίδια στιγμή εκθέτουν προπονητή και παίκτες .

Ούτε στην πιο τριτοκοσμική χώρα δε θα έβγαινε γενικός αρχηγός ομάδας να δηλώσει ότι δεν κάνουν δηλώσεις προπονητής και παίκτες εξαιτίας της σχέσης του καναλιού που καλύπτει το Κύπελλο με ένα άλλο , αντίπαλο, κανάλι».

Ασφαλώς και πρόκειται για μια ασόβαρη απόφαση αφού ουσιαστικά τιμωρεί τους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού και όχι κάποιο κανάλι. Ασφαλώς και είναι μια απόφαση γεμάτη ερασιτεχνισμό που δεν τιμά την ιστορία του Ολυμπιακού παρά μόνο την αμαυρώνει.

Τα πρόστιμα είναι το λιγότερο τίμημα για αυτή τη στάση των ερυθρολεύκων που για μια ακόμη φορά παρασύρονται από μυαλά που έχουν μείνει στην δεκαετία του ’60 και βγάλε.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.