Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν
24/02/2015 19:55
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν

Την περασμένη Κυριακή οι καρνάβαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου τα έκαναν γη μαδιάμ στο γήπεδο της Λεωφόρου. Κάτι οι κάφροι, πρεζάκηδες των κερκίδων, κάτι οι προκλήσεις του προέδρου του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκη και του προπονητή, Περέιρα, δεν ήθελε και πολύ να συμβούν σοβαρά επεισόδια και από θαύμα δεν υπήρξαν νεκροί.

Σήμερα, όμως, τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ, οι καταγγελίες που υπάρχουν, δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο. Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι έρμαιο της εγκληματικής οργάνωσης που δρα παρασκηνιακά.

Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο Β. Μαρινάκης πέταξε ένα ποτήρι νερό στον ίδιο ενώ ένας φουσκωτός μπούκαρε στη συνεδρίαση κι έδωσε μπουνιά στον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Β. Κωνσταντίνου. Τα όσα υβριστικά ακούστηκαν μάλιστα εκείνη την ώρα δε λέγονται.

Είναι προφανές ότι η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Είναι θέμα χρόνου πλέον να υπάρξουν θύματα, αθώα θύματα κατά κύριο λόγο. Γιατί στις περιπτώσεις αυτές δεν πέφτουν νεκροί οι μπράβοι και τα αφεντικά, κάποιος ξώφαλτσος την πληρώνει. Άραγε η δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα; Εκείνη η δίκη για την εγκληματική οργάνωση πότε θα γίνει;

Και η κυβέρνηση θα κάνει επιτέλους κάτι; Ή θα μείνει μόνο ο Κοντονής να κάνει συναντήσεις με πρώτη – πρώτη μόλις ορκίστηκε με τον Β. Μαρινάκη; Τον ίδιο που σήμερα προκάλεσε τα επεισόδια.