Δύο "βρώμικοι" διαιτητές σφύριξαν στο Μουντιάλ
06/07/2014 17:09
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δύο "βρώμικοι" διαιτητές σφύριξαν στο Μουντιάλ

Διαφθορά και στους διαιτητές του Μουντιάλ έρχεται να αποκαλύψει με ρεπορτάζ της η βρετανική Mail Sunday αναστατώνοντας ακόμη περισσότερο την ήδη διαταραγμένη εικόνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας δυο διαιτητές που σφύριξαν στον μουντιάλ της Βραζιλίας έχουν χαρακτηριστεί ύποπτοι χειραγώγησης διεθνών αγώνων.

Η έρευνα δεν αφορά σε παιχνίδια του Παγκοσμίου κυπέλλου αλλά σε επίσημα διεθνή παιχνίδια πριν την περίοδο του Μουντιάλ αφού τα αποτελέσματά της εκδόθηκαν πριν ξεκινήσουν οι αγώνες της Βραζιλίας. Έχει όμως να κάνει με διαιτητές που είχαν οριστεί και σφύριξαν ομάδες από τις 32 κορυφαίες του πλανήτη και βέβαια ουδείς γνωρίζει κατά πόσο οι συγκεκριμένοι δεν προσπάθησαν να χειραγωγήσουν και αυτά τα παιχνίδια. Από την πλευρά της η FIFA επιβεβαιώνει την ύπαρξη ισχυρών ντοκουμέντων για την παράνομη δράση των διαιτητών αυτών , από την άλλη σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει παραβιαστεί η ακεραιότητα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

"Σε γενικές γραμμές, δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε ή να παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με τις έρευνες για χειραγώγηση αγώνων που βρίσκονται σε εξέλιξη, έτσι ώστε να μην θέσουμε σε κίνδυνο τις έρευνες" τόνισε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Σημαντικές ανακοινώσεις αναμένονται αμέσως μετά το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας και βέβαια με πολύ ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.