#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/01/2014 14:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διατηρεί στον πάγο τους ομοφυλόφιλους ο ΠούτινΟ Βλάντιμιρ Πούτιν προσπαθεί να περιορίσει την έκταση που έχει πάρει η καμπάνια της Ρωσίας κόντρα στην ομοφυλοφιλία  ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων χωρίς παρόλα αυτά να την βάζει στην άκρη.

Σε μια καραμπινάτη προπαγανδιστική συνάντηση που είχε με εθελοντές της κορυφαίας διοργάνωσης που ξεκινάει στις 7 Φεβρουαρίου στο Σότσι τους εξήγησε πως  "Δεν έχουμε ποινή για τις μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις. Έχουμε ποινή στην προώθηση σε ανήλικους της ομοφυλοφιλίας και της παιδοφιλίας".

Όταν ρωτήθηκε αν οι εμφανίσεις τους παραβιάζουν τους κανονισμούς περί γκέι προπαγάνδας λόγω των χρωμάτων του ουράνιου τόξου που είναι και το έμβλημα της γκέϊ κοινότητας  ο Ρώσος ηγέτης αφού είπε ότι δεν σχεδίασε ο ίδιος και οι συνεργάτες τους τη στολή απάντησε "Δεν απαγορεύουμε τίποτα και δεν συλλαμβάνουμε κανέναν. Είστε ελεύθεροι στις σχέσεις σας, αλλά αφήστε τα παιδιά στην ησυχία τους".

Για την ιστορία να πούμε ότι η τροποποίηση του νόμου για την προστασία των παιδιών που έγινε το περασμένο καλοκαίρι προβλέπει πρόστιμα για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την ομοφυλοφιλία στα άτομα κάτω των 18 ετών. Αυτά κυμαίνονται από 4.000 ρούβλια (περίπου 88 ευρώ) για ιδιώτες μέχρι  22.000 ευρώ για οργανισμούς.

Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η διατύπωση της τροποποίησης αφήνει πολύ ανοιχτή τη μετάφραση από τις αρχές και κατά συνέπεια σχεδόν αδύνατη την πραγματοποίηση δημόσιων εκδηλώσεων υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η στάση πολλών αρχηγών κρατών που δήλωσαν την άρνησή τους να παραστούν στους αγώνες

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 18/01/2014 15:16:25

  Και προσοχή λεβεντόπαιδα : Σε άλλες χώρες όταν λένε "θα σε βάλω στον πάγο" ,το εννούν μεταφορικά. Στη Ρωσία όχι...

 2. Στέργιος avatar
  Στέργιος 18/01/2014 17:24:50

  Τι σχέση έχει η ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία;
  Οι παιδεραστές είναι εγκληματίες που ασελγούν πάνω σε ανυπεράσπιστα παιδιά είτε του ίδιου, είτε του άλλου φύλου. Με τη λογική τού Πούτιν, η Ρωσσία θα πρέπει να θέσει εκτός νόμου την ετεροφυλοφιλία.

  • Δημήτρης Ζέρζας avatar
   Δημήτρης Ζέρζας @ Στέργιος 19/01/2014 00:20:49

   Δεν έχεις καταλάβει; Αν παρατηρήσει κανείς σε βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τι ακριβώς γίνεται στην Ρωσία με τους ομοφυλόφιλους (όχι απλώς υπό την ανοχή του κράτους αλλά με τη συγκατάθεσή του) αντιλαμβάνεται ότι η διατύπωση του νόμου είναι τέτοια που να δίνει στον Πούτιν το επιχείρημα πως αντιμάχεται την παιδεραστία και όχι την ομοφυλοφιλία. Βέβαια τα βασανιστήρια, τους εξευτελισμούς, το ξύλο, την διαπόμπευση και το λιντσάρισμα που φαίνεται στα βίντεο και σε φωτορεπορτάζ, δεν το τρώνε παιδεραστές αλλά απλοί ομοφυλόφιλοι της διπλανής πόρτας που ψάχνονται μέσα από αγγελίες και στο σημείο συνάντησης τους την έχουν στημένη για ξύλο ακροδεξιές συμμορίες.
   Αυτά επί του πρακτικού επιπέδου, εκείνου δηλαδή που ορισμένοι εδώ δεν μπαίνουν στον κόπο να αναγνωρίσουν ή στην καλύτερη λένε οτι αποτελεί μια απλή «παράπλευρη επίπτωση». Γιατί ακόμα και σε θεωρητική βάση, η στόχευση του νόμου έγκειται στην απαγόρευση του να πει κάποιος ψυχολόγος στον μικρό Γιωργάκη που δεν γουστάρει κοριτσάκια, οτι αυτό που του συμβαίνει είναι κάτι με το οποίο πρέπει να μάθει να ζει, δεν μπορεί να το αλλάξει και δεν πρέπει να ντρέπεται. Με τον νόμο Πούτιν αυτό συνιστά ομοφυλόφιλη προπαγάνδα και δουλειά του γιατρού είναι να κάνει καλά τον Γιωργάκη (?) –ή «Φρούλη» σύμφωνα με έγκυρο αρθρογράφο της παρούσης ιστοσελίδας- και να τον μετατρέψει σε ετερόφυλόφιλο. Με κάποιους τρόπους που μόνο στα μυαλά ορισμένων υπάρχουν, μιας και όλη η υπόλοιπη επιστημονική βιβλιογραφία για το θέμα είναι «διεθνιστική συνωμοσία των απανταχού Φρούληδων».
   Αλλά θα μου πεις, ξέρει τι κάνει Βλαδίμηρο. Προνοεί. Προλαμβάνει τα ζητήματα αυτά πριν πάρουν έκταση γιατί στο μέλλον ο Φρούλης μπορεί να αποκτήσει το θράσος να κρατιέται χέρι-χέρι στον δρόμο με άλλο Φρούλη “επιβάλλοντας φασιστικά την ιδιαιτερότητά του μέσα στη μούρη του Βάγγου του πολλά βαρύ που δε σηκώνει φασισμό να ούμε”. Οπότε σου λέει ο Ρώσος για τέτοια είμαστε; Αν χρειαστεί τρόμος θα επιβληθούμε με τον τρόμο, δε τρέχει. Όπως πάντα άλλωστε, έτσι κάνουν οι ηγέτες οι σοβαροί, οι ηγέτες οι τσίλικοι, οι ηγέτες οι ωραίοι.

   • Γιώργος avatar
    Γιώργος @ Δημήτρης Ζέρζας 19/01/2014 13:52:29

    Ε, πες στον καλό Ομπάμα (με το γνωστό παρελθόν) να κάνει κάνα πραξικόπημα να γλιτώσει η Ρωσία από τον κακό Πούτιν και να μπορούν οι γκέι να κάνουν προπαγάνδα σε δίχρονα...

    • Δημήτρης Ζέρζας avatar
     Δημήτρης Ζέρζας @ Γιώργος 19/01/2014 18:04:28

     Έτσι είναι και λίγα μου λες. Αλλά τι να περιμένει κανείς από “κομψευόμενους διεθνιστές εβραιομασώνους” και εγχώριους υποστηρικτές τους σαν και του λόγου μου. Που έχουμε βαλθεί να διαβάλουμε τον ελληνισμό, αρχίζοντας πρώτα-πρώτα από τον ιερότερο και πιο νευραλγικό θεσμό του κοινωνικού ιστού, αυτόν της Οικογένειας.

     • Γιώργος avatar
      Γιώργος @ Δημήτρης Ζέρζας 20/01/2014 00:25:43

      Συγκινήθηκα τώρα.

 3. ΚΜ avatar
  ΚΜ 18/01/2014 18:05:24

  Οι παιδεραστές είναι εγκληματίες σε κάθε περίπτωση. Όμως η παιδεραστεία είναι ο κατεξοχήν τρόπος «προσηλυτισμού» στην ομοφυλοφιλία. Εκεί στοχεύει ο νόμος του Πούτιν. Όποιος αντιτίθεται στον νόμο του Πούτιν, αποσκοπεί στην διευκόλυνση αυτής της εγκληματικής πράξης.

 4. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 18/01/2014 18:38:09

  Και τα δύο είναι αηδιαστικά και προιόντα ανωμαλίας.

 5. Γιώργος avatar
  Γιώργος 18/01/2014 19:26:48

  Και οι μεν και οι δε αφήστε τα παιδιά στην ησυχία τους, όταν θα έρθει η ώρα τους θα ερωτευτούν κλπ κλπ, μέχρι τότε μην τους κάνετε κηρύγματα...

 6. Dimos avatar
  Dimos 19/01/2014 19:59:01

  Η Δύση καλά θα κάνει να κοιτάξει τα χάλια της (την πείνα, την ανεργία και το μαύρο της το χάλι)και να αφήσει τις δηθεν ευαισθησίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ανθρώπινο δικαίωμα στην εργασία, στην αξιοπρέπεια, δεν είχαν οι ρώσοι όταν η Δύση λεηλατούσε επί Γιέλτσιν τον εθνικό τους πλούτο; Αλλά επειδή τους τα πήρε μέσα από τα χέρια τους ο Πούτιν λύσαξαν εναντίον του. Αλλά πλέον η Ρωσία έχει γίνει πολύ μεγάλη για να φοβάται διάφορα κρατίδια που θέλουν να ενωθούν και δεν μπορούν, τα οποία μάλιστα θεωρούν ικανά τον εαυτό τους να αξιολογούν για δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα και άλλες ανοησίε ςπου δεν πιστεύουν. Αν τα πίστευαν θα κοιτούσαν να ξαναφέρουν στη ζωή τα εκατομμύρια ανέργων και νεόπτωχων της Ευρώπης. Αυτά όμως δεν τους νοιάζουν. Τους ενδιαφέρει μόνο η ομοφιλοφυλία. Ε, λοιπόν, όποιος ενδιαφέρεται να κάνουν στο παιδί του προπαγάνδα για το τι σεξουαλικές προτιμήσεις θα έχει, ας πάει να συνταχθεί με όλους αυτούς στις Βρυξέλες και στο Παρίσι. Ρωσία και Κίνα είναι τελειωμένη υπόθεση πλέον και έχουν ανακόψει την πορεία της παγκοσμιοποίησής τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.