Διασωληνωμένος ο ΟΦΗ
20/01/2015 21:03
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διασωληνωμένος ο ΟΦΗ

Ούτε μαντήλι να κλάψουν δεν έχουν πλέον στον ΟΦΗ που κινδυνεύουν να μην συμπληρώσουν εντεκάδα στο αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για το Κύπελλο.

Οι συνεχείς αποχωρήσεις παικτών λόγω οικονομικών προβλημάτων , οι καθημερινές πλέον προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών που ζητούν τα χρωστούμενα και κυρίως η απουσία επενδυτών έχουν φέρει την ιστορική ομάδα στο χείλος του γκρεμού.

Ο ΟΦΗ παίζει την ύπαρξή του κορώνα γράμματα πλέον και θα προσπαθεί να κρατιέται στη ζωή από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ωστόσο πολύ δύσκολα πλέον θα καταφέρει να βγάλει τη σεζόν υπό αυτές τις συνθήκες.

Για το πως έφτασαν εδώ τα πράγματα εξηγεί η ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού επτά σύνδεσμοι φιλάθλων της ομάδας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Τα λόγια έχουν στερέψει, η απογοήτευση μας έχει κυριέψει, η οργή και ο θυμός ξεχειλίζουν, τα καταφέρατε κύριοι, κατασπαράξατε την σάρκα και την ψυχή του Ο.Φ.Η μας, δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, υποθηκεύσατε το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας, τα διαλύσατε όλα για να κάνετε τους μάγκες και τους προέδρους στην πλάτη του Ο.Φ.Η μας.

Εμείς είμαστε οπαδοί κύριοι δεν είμαστε παράγοντες, στις όποιες αποφάσεις και κινήσεις κάναμε μας μιλούσε το συναίσθημα και το πώς θα προχωρούσε η ομάδα μπροστά ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον, εσείς μας τάζατε αλλαγές σελίδας, εσείς μας τάζατε τριετή πλάνα εξυγίανσης, εσείς μας τάζατε μεγαλοεπενδυτές και εμείς σας πιστεύαμε γιατί είχαμε μια Ελπίδα.

Φταίμε, το ξέρουμε και το αναγνωρίζουμε αλλά δυστυχώς εκμεταλλευτήκατε την αγάπη μας για αυτή την ομάδα και μας πουλήσατε ΕΛΠΙΔΑ. Μια ΕΛΠΙΔΑ που για αυτήν κάναμε αγώνες ανεξαρτησίας, ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα, πουλήσαμε κουπόνια, αγοράσαμε μετοχές και στο τέλος τι; Τίποτα κύριοι, η ΕΛΠΙΔΑ έσβησε και μαζί με αυτήν σβήσατε κι εσείς, τελειώσατε, αποτύχατε, αποδείχτηκε ότι δεν είστε ικανοί ,όλοι όσοι διοικήσατε τα τελευταία χρόνια ,μηδενός εξαιρουμένου.

Είχατε μια ομάδα που ήταν μέσα στις 3 πρώτες σε ό,τι αφορά την πληρότητα στο γήπεδο της, μια ομάδα που είχε 3.000 εισιτήρια διαρκείας τα τελευταία 2 χρόνια, και τι καταφέρατε? Να την διαλύσετε!!! Είναι απίστευτο!!!

Η ιστορία θα σας κρίνει όλους σας και θα σας γράψει στις πιο μαύρες τις σελίδες, εμείς σας έχουμε κρίνει ήδη και έχετε μπει στην μαύρη λίστα ως ανεπιθύμητοι και αποτυχημένοι.

ΟΜΙΛΕ μου όμως μην ανησυχείς, εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σου, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όπου και να βρίσκεσαι, και σου δίνουμε μια υπόσχεση, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να σε ξανακάνουμε έτσι όπως σε μάθαμε, ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.

ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΘΥΡΑ-4 1986

ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ

ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΥΡΑ 4

SNAKES 4 SITIA CLUB

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Ο.Φ.Η Αθηνών "Νίκος Ξυλούρης»

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.