Δεύτερη στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων η Βραζιλία σε θεατές
10/07/2014 06:51
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεύτερη στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων η Βραζιλία σε θεατές

Αριθμοί που στην κυριολεξία ζαλίσουν συνθέτουν την συμμετοχή των φιλάθλων και την παρουσία τους στα γήπεδα της Βραζιλίας κατά την διάρκεια του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Περίπου ένα εικοσιτετράωρο πριν τον πρώτο ημιτελικό η FIFA ανακοίνωσε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας βρίσκεται στην 2η θέση σε προσέλευση θεατών στην ιστορία του θεσμού. Πιο συγκεκριμένα στα 60 παιχνίδια ο μέσος όρος των εισιτηρίων έχει φτάσει τις 52,762 ανά αγώνα αφήνοντας πίσω τη Γερμανία του 2006 που συγκέντρωνε 52,491. Πρώτο παραμένει το Παγκόσμιο Κύπελλο των Ηνωμένων Πολιτειών του 1994 που αν και έγινε σε μια μη ποδοσφαιρική χώρα έκοβε σε κάθε παιχνίδι κατά μέσο όρο 68,991 εισιτήρια. Τότε βέβαια έγιναν 52 παιχνίδια αφού οι ομάδες στο τουρνουά ήταν 24.

Περισσότεροι από 3.160.000 άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής τις αναμετρήσεις του Μουντιάλ της Βραζιλίας μετά τα γήπεδα να έχουν πληρότητα που φτάνει το 98,3%.

Σύμφωνα με την παγκόσμια Ομοσπονδία το τελικό νούμερο το θεατών αναμένεται να φτάσει περίπου τα 3,4 εκατομμύρια όταν ολοκληρωθούν και τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν...

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.