Δεν ενέπνεε κι έφυγε
04/05/2015 15:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν ενέπνεε κι έφυγε

Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αποτελεί από το πρωί της Κυριακή παρελθόν για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Ένα διαζύγιο που ήταν προδιαγεγραμμένο εδώ και καιρό.

Ο Μαυροβούνιος δεν έγινε ποτέ ένα με τους πράσινους. Και τους δέκα μήνες που παρέμεινε στον πάγκο του τριφυλλιού ήταν πάντα στο δικό του κόσμο. Απρόσιτος και μακρινός δεν βοήθησε και δεν βοηθήθηκε προκειμένου να δείξει αυτά που είχε δείξει στις προηγούμενες ομάδες που είχε δουλέψει με επιτυχία.

Κι όταν ένας προπονητής δεν εμπνέει την ομάδα του αργά ή γρήγορα αποχωρεί για άλλες πολιτείες.

Ο Ιβάνοβιτς δεν κατάφερε να κερδίσει τους παίκτες του και ήταν επιλογή του. Στα ταξίδια , στο ξενοδοχείο, στις προπονήσεις επέλεγε να είναι μαζί τους το ελάχιστο χρονικό διάστημα . Ένας υπέρ του δέοντος επαγγελματίας που όμως δεν ταιριάζει στην ελληνική νοοτροπία και μάλλον προβλήματα δημιουργεί.

Ήταν μια ιδανική λύση για άλλη ομάδα , όχι ελληνική.

Το χειρότερο όμως ήταν ότι δεν μπορούσε να εμπνεύσει τους παίκτες του. Παράλληλα μπορεί να ήταν ένας καλός προπονητής όμως υστερούσε από στοιχεία ενός καλού κόουτς.

Έτσι είναι πλέον παρελθόν για τον Παναθηναϊκό που αναζητά απεγνωσμένα τον διάδοχό του σε μια καυτή σεζόν για την ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ 04/05/2015 23:58:31

    Η πρώτη καλή κίνηση που έκανε ο ακατανόμαστος φέτος. Η δεύτερη και καλύτερη κίνηση θα είναι αν κλείσει στο ψυχιατρείο το Δημητράκη..

  2. Μεγάλες στιγμές avatar
    Μεγάλες στιγμές 05/05/2015 10:06:26

    Αυτή την "καραμέλα" οτι ένας παίκτης που παίρνει εκατομμύρια ευρώ πρέπει να εμπνέεται απο την προπονητή του,τη θεωρούσα πάντοτε αστεία.Αν θέλόυν έμπνευση οι επαγγελματίες παίκτες ας γίνουν ζωγράφοι ή γλύπτες στον ελεύθερο χρόνο τους

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.